UFC

Strickland otkrio detalje bizarnog razgovora s Adesanyom: ‘S tim tipom nešto nije u redu, treba mu pomoć!‘

Israel Adesanya 

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Network/ddp Usa/profimedia
‘Počinjem shvaćati da bi mogao imati neki oblik mentalne retardacije‘, rekao je novi prvak srednje divizije UFC-a o ‘Last Stylebenderu‘

Prošlo je mjesec dana otkako je Sean Strickland šokirao borilački svijet i jednoglasnom sudačkom odlukom dominantno pobijedio Israela Adesanyu na UFC 293 priredbi u Sidneyju, te mu oteo pojas prvaka srednje divizije. Neposredno nakon borbe u oktogonu Qudos Bank Arene došlo je do neugodne interakcije između ove dvojice boraca, ali nije se mnogo znalo o tome što je tom prilikom točno rečeno - do subote - kada je Strickland otkrio detalje predmetnog razgovora.

"Bilo je tako neugodno... Obično nakon mečeva uslijedi taj blagi ‘Dođi Isusu‘ trenutak, rukovanje, razgovor o revanšu ili štogod, a on me gleda i kaže: ‘Pričali ste o mojoj obitelji, ja to nikad ne bih učinio. Ja mu odgovaram: ‘Izzy, ne poznajem tvoju obitelj, brate. Ne znam imaš li braće i sestara, ne znam je***o ništa o tebi, a on počne pokazivati na svoj vrat, mislio je na svog psa", ispričao je novi prvak UFC-ovog "middleweighta" u posljednjoj epizodi "The Man Dance" podcasta, pa zaključio:

"Zaključak je da mislim da tom tipu treba pomoć. Nije mi više ni smiješno jer počinjem shvaćati Izzyja i njegovu ljubav prema psu, maslacu od kikirikija i svemu. Počinjem shvaćati da bi mogao imati neki oblik mentalne retardacije, s tim tipom nešto nije u redu. Osjećam se loše, kao da zadirkujem klinca u školi koji jede svoje šmrklje. Više nije smiješno. Dobro, ipak je malo smiješno".

Linker
15. svibanj 2024 08:14