UFC

Supruga Iona Cutelabe uputila poruku Hrvatima: ‘Previše sam sretna da bih se ljutila na vas‘

Ion Cutelaba i Olga Cutelaba

 Screenshot (instagram, Olga Cutelaba)
Olga Cutelaba osjetila je koliku podršku "Reptila" dobiva Ivan Erslan, ali prema njenim navodima ta podrška je ponekad prelazila granice

Ivan Erslan jedan je od boraca koji uživaju ogromnu podršku takozvanih "Reptila". Radi se o nazivu koji obuhvaća fanove Podcast Inkubatora, a "Reptili" se nerijetko udruže prije nastupa regionalnih boraca i na sebi svojstven način pružaju podršku domaćim borcima.

Društvene mreže protivničkih boraca danima su preplavljene komentarima reptila, a svaki komentar sadrži "emoji" guštera, što je zapravo način na koji "Reptili" bivaju prepoznatljivi.

Ion Cutelaba također je osjetio složnost "Reptila" koji su danima "terorizirali" njegove društvene mreže svojim komentarima, a napad "Reptila" nije izbjegla ni njegova supruga Olga. Moldavka je zaprimila mnoštvo poruka i komentara na račun meča između njenog supruga i Ivana Erslana. "Reptili" su joj najavljivali težak poraz Iona, ali ipak je Ion Cutelaba napustio kavez kao pobjednik.

"Hulk" je porazio Erslana podijeljenom sudačkom odlukom nakon vrlo tijesnih 15 minuta borbe, a Olga Cutelaba nije propustila priliku obratiti se hrvatskim fanovima. Ipak, treba pohvaliti Olgu jer je zadržala dostojanstvo, nije "posolila ranu" i zapravo je smirila tenzije.

"Obraćam se svim Hrvatima koji su mi pisali poruke mržnje - ovo je samo borba i stoga ju tretirajte na takav način. Previše sam sretna da bih se ljutila na vas. Mir.", poručila je Olga putem "storyja" na Instagramu, priloživši slavljeničku fotografiju svog supruga.

image

Instagram story Olge Cutelabe

Screenshot (instagram, Olga Cutelaba)

Podrška "Reptila" uvijek je pohvalna i lijepo je vidjeti takvu složnost među navijačima iz regije. Naravno, ne treba pretjerivati i podršku pretvarati u govor mržnje kako navodi Olga Cutelaba. Ion Cutelaba borac je koji voli dinamična sučeljavanja i podizanje napetosti uoči meča, ali sve je to dio "showa". Moldavac je zapravo veliki borac i sportaš, a po završetku meča imao je samo riječi hvale za našeg Erslana.

"Bila je ovo teška borba za mene, Ivan je brutalan borac", rekao je moldavski "Hulk" okupljenim novinarima nakon iscrpljujuće borbe s 32-godišnjim Obrovčaninom pa dodao: "Sretan sam što je sve dobro prošlo. Očekivao sam da će napasti te u drugoj rundi, poprilično me je iznenadilo što je krenuo jako već od prve runde.", rekao je "Hulk" na konferenciji za medije i tako jasno dao do znanja kako između njega i Erslana ne postoji nikakva mržnja, nego isključivo poštovanje.

Linker
29. rujan 2024 21:03