UFC

‘Sve ispod 100 pikograma se više ne tretira kao pozitivno‘ - Jon Jones odmah reagirao

  Jon Bones Jones  

 Jim Thompson/Zuma Press/Profimedia
Nada se kako će mu to ukloniti mrlju iz karijere

Mnogi ga smatraju najboljim MMA borcem svih vremena, ali ipak dio MMA zajednice ipak nikada neće reći kako je baš on "GOAT" iz razloga što ima jednu veliku mrlju u karijeri. Ta mrlja je pad na doping testu, a pozitivan nalaz dobio je nakon svoje druge pobjede protiv Daniela Cormiera, koja je kasnije preinačena u ‘no-contest‘. Ako je vjerovati MMA fanu, kao što je to napravio i Jon Jones podijelivši njegovu objavu na Twitteru, USADA je promijenila pravila i od sada će samo nalaz iznad 100 pikograma biti označen kao pozitivan.

"Jon Jones bi trebao dobiti odštetu radi suspenzije od strane USADA-e pošto su se pravila sada promijenila, te se sada samo iznad 100 pikograma po mililitru tretira kao pozitivan test. Niti jedan njegov pozitivan test ne bi bio pozitivan prema sadašnjim pravilima. Njegov ‘no-contest‘ protiv DC-a bi se trebao preinačiti u pobjedu."

Jon Jones nije propustio likovati na ovu objavu nakon koje je na svojem Twitter profilu napisao kako se sada konačno osjeća službeno oslobođenim od svih prijašnjih optužbi za korištenje dopinga.

"Osjećam se službeno oslobođenim. Neće biti ‘zvjezdica‘ više kraj mojih izvedbi. Dobro je da sada i cijeli svijet zna ono što sam ja tvrdio cijelo ovo vrijeme. Moja jedina prednost nad konkurencijom je bila upornost." - zaključio je Jones.

Uskoro ćemo ga konačno gledati u dugo iščekivanom debiju u teškoj kategoriji, a dočekat će ga Ciryl Gane.

Linker
19. travanj 2024 17:24