UFC

Tai Tuivasa o Gregu Hardyju: ‘Mislim da više neće pokazivati na centar oktagona‘

Tai Tuivasa
 Screenshot (youtube, Mma Junkie)
Greg Hardy naučio je cijenu otvorene razmjene s močnim udaračem poput Tuivase

Australski borac teške kategorije drugi put u karijeri došao je do niza od tri pobjede unutar UFC-a. Nakon što je slavio u prva tri nastupa unutar najjače svjetske MMA organizacije, ''Bam Bam'' je upao u loš niz gdje je tri puta zaredom poražen i prijetio mu je otkaz. Međutim, Tuivasa se vratio na pobjedničke staze i zadnja tri protivnika je nokautirao u prvoj rundi. Greg Hardy njegova je najnovija žrtva, a Tai Tuivasa došao je do brutalnog nokauta nakon samo 67 sekundi borbe. U razgovoru za medije nakon UFC 264 priredbe, osvnuo se na svoju novu pobjedu.

''Mislim da Hardy više neće pokazivati prstom na sredinu oktagona'', odgovorio je Tuivasa na pitanje što misli o situaciji gdje je Hardy na samom početku borbe pokazao na sredinu kaveza te pozvao Tuivasu na otvorenu razmjenu. Međutim, ''Bam Bam'' navodi kako je on sada zreliji borac te u neke razmjene pametnije ulazi.

''Bio sam uzdrman. Pogodio me i osjetio sam to, no znao sam da moram napraviti par koraka unazad. Stara verzija mene bi počela bacati 'bombe', no osjetim da sam sazrio u ovom sportu. Morao sam napraviti korak unazad te sam ga dočekao u njegovom naletu. Vidjeli ste me kako pobjeđujem tri puta u nizu, zatim sam izgubio tri puta zaredom i sada sam opet na tri uzastopne pobjede. Mislim da postajem sve bolji i sve više volim ono što radim. Mislim da se to očituje u kavezu.'', rekao je Tuivasa.

Australac nije siguran koje ime želi vidjeti kao idućeg protivnika, no želi da to bude neko rangiran kako bi i sam dobio priliku ponovno postati rangiranim borcem.

''Da vam budem iskren, ne znam tko je u Top 10 ili Top 15. Borba s nekim od njih zvuči dobro, s bilo kim od njih zapravo. Recite s kime se borim i ja ću se pojaviti.'', dodao je ''Bam Bam'' koji je 2018. godine u borbu protiv Juniora Dos Santosa ušao kao 11-rangirani UFC-ov teškaš.

Linker
26. travanj 2024 05:28