UFC

Tai Tuivasa se oglasio nakon subotnjeg poraza: ‘Dohvatio me prvi i nisam se mogao oporaviti‘

Tai Tuivasa

 Louis Grasse/Zuma Press/Profimedia
Sergei Pavlovich ga je završio nakon manje od minute

Manje od minute bilo je dovoljno Sergeiju Pavlovichu da protekle subote završi Taija Tuivasu, a kombinacijom udaraca odmah početkom borbe nanio mu je drugi poraz zaredom i ujedno drugi u ovoj godini.

Prije subotnjeg meča Tuivasa je poražen u Parizu u devetom mjesecu ove godine kada se borio protiv Ciryla Ganea, iako je u toj borbi ipak nešto i napravio. U subotu mu Pavlovich nije dao disati te ga je završio već u prvoj minuti prve runde.

Nakon poraza napokon se oglasio i sam Tuivasa, a na svom Instagram profilu je napisao:

‘‘J**i ga. Završen sam noćas. Puno ljubavi mome timu i hvala vam za sve što činite. Čestitke Sergeiju Pavlovichu koji me dohvatio prvi i nisam se mogao oporaviti. Vrijeme je da dođem kući i vidim svoju obitelj. Orlando, kakva ste publika bili noćas! Nisam uspio napraviti show i svoj ‘shoey‘, kriv sam i vratit ću se‘‘, Napisao je Tuivasa između ostalog na svom Instagram profilu.

Tuivasa je inače prije tri godine imao također jedan lošiji period, a zaredao je bio poraze od Juniora Dos Santosa, Blagoyja Ivanova i Sergeyja Spivaka. Nakon toga se uspio vratiti i zaredati čak pet pobjeda, a u drugom mjesecu ove godine je pobijedio Derricka Lewisa nokautom u drugoj rundi.

Pavlovichu je ovo također bio treći nastup ove godine, a prije toga je pobijedio Derricka Lewisa i Shamila Abdurakhimova. Jedini poraz u karijeri mu je nanio Alistair Overeem prije četiri godine, a od tad je naredao pet pobjeda nokautima.

Linker
27. travanj 2024 04:46