UFC

Tai Tuivasa vraća se u kavez UFC-a u Sydneyju, protivnik će mu biti ruski veteran s dvije pobjede u nizu

Tai Tuivasa

 PX IMAGES/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA Px Images/alamy/alamy/profimedia
Ova će se priredba održati 9. rujna (deveti mjesec)

Tai Tuivasa pokušat će se vratiti na pobjednički put u svojoj domovini. Tuivasa (15-5, 8-5 UFC) potpisao je ugovor za borbu s bivšim Bellatorovim prvakom i suparnikom u teškoj kategoriji Alexanderom Volkovim (36-10, 10-4 UFC) na UFC-u 293. Ovu informaciju prenio je MMA Junkie, a osoba koja je izvijestila o tome ostala je anonimna jer promocija tek mora službeno objaviti borbu.

UFC 293 održava se 9. rujna (deveti mjesec) u Qudos Bank Areni u Sydneyu. Tuivasa, broj šest na UFC-ovoj ljestvici teškaša, pokušat će se vratiti u formu nakon uzastopnih poraza nokautom od Sergeja Pavloviča i Ciryla Ganea. Ti su posrtaji prekinuli niz od pet pobjeda za "Bam Bam-a", od kojih su svi došli nokautom, a redom su padali Stefan Struve, Harry Hunsucker, Greg Hardy, Augusto Sakai i Derrick Lewis.

Ipak, Tuivasa će imati sve samo ne lagan zadatak protiv sedmorangiranog Volkova, koji je u nizu od dvije pobjede koje je upisao protiv Alexandera Romanova i Jairzinha Rozenstruika te će na gostujućem terenu tražiti nastavak dobrog niza i povratak u sami vrh kategorije. Ovo je četvrta borba za koju je poznato da će se održati na ovom "eventu" nakon što su ranije potvrđene borbe: Viviane Araujo protiv Casey O‘Neill, Da-un Jung protiv Carlosa Ulberga te Manel Kape protiv Kai Kara-Francea.

Linker
27. travanj 2024 21:11