UFC

Tai Tuivasa već dogovorio novi meč! Čeka ga petorangirani borac teške kategorije

Tuivasa i Pavlovich

 Screenshot (youtube, Themaclife, Mmaweekly.com)
Prošlog mjeseca je izgubio od Ganea, a sad je već prihvatio novi meč

Nakon što je prošlog mjeseca izgubio od jednog od ponajboljih boraca u kategoriji, Tai Tuivasa je već dogovorio novi izazov. Borit će se protiv Sergeia Pavlovicha, a radi se o UFC on ESPN 42 priredbi koju za sad predvode Stephen ‘‘Wonderboy‘‘ Thompson i Kevin Holland.

Prošloga je mjeseca Tai Tuivasa poražen od Ciryla Ganea i to nokautom u trećoj rundi. Od samog se početka vidjela tehnička superiornost Francuza, ali i snaga udarca koju posjeduje Tuivasa. Bacio je ‘‘Bam Bam‘‘ Ganea u nokdaun te ga skoro završio, no uspio se Ciryl izvući te kasnije borbu odvesti u svoju korist.

Inače, te večeri mu je Gane prekinuo niz od pet pobjeda zaredom, a prije tog niza je opet bio u lošijem sa tri uzastopna poraza. Posljednji je put Tuivasa pobijedio u drugom mjesecu ove godine kada je laktom nokautirao Derricka Lewisa, da bi sedam mjeseci kasnije doživio poraz također nokautom.

Što se tiče Pavlovicha, radi se o borcu koji je u karijeri poražen samo jedanput. U jedanaestom mjesecu 2018. godine ga je pobijedio Alistair Overeem tehničkim nokautom, a to mu je bio ujedno i debi u UFC-u. Nakon toga je zaredao četiri pobjede, a posljednja se dogodila u sedmom mjesecu protiv Derricka Lewisa.

Kao što je i napisano, radi se o UFC on ESPC 42 priredbi, a datum je 3.12. Osim njih na priredbi nastupaju još i Thompson protiv Hollanda, Brunson protiv Hermanssona, dos Anjos protiv Barberene i drugi.

Linker
17. travanj 2024 14:09