UFC

Teixeira se nije mogao suzdržati: 'To je vjerojatno najgluplja stvar koju je Jones ikad rekao'

Glover Teixeira
 Vanessa Carvalho/Brazil Photo Press via AFP
Glover Teixeira obično nema naviku kritizirati ponašanje drugih boraca, ali čak se ni ovaj mirni brazilski veteran nije mogao suzdržati na spomen Jona Jonesa.

Teixeira je na preksinoć održanom UFC-ovom eventu u Jacksonvilleu pokazao da i s 40 godina ima što za ponuditi. Bivši izazivač iz Brazila u jednom je impresivnom nastupu izdominirao Anthonyja Smitha te se s četvrtom pobjedom u nizu ponovno ugurao u najužih krug poluteškaša koji bi u skoroj budućnosti mogli napasti pojas Jona Jonesa.

A upravo je aktualni prvak pozorno pratio događanja iz VyStar Veterans Memorial Arene te s nekoliko svojih komentara podigao puno prašine.

Naime, dio Jonesovih poruka bio je usmjeren prema njegovom bivšem suparniku Smithu kojeg je kritizirao, ali i ismijavao nakon teškog poraza.

"Čini se da svi koji me pokušavaju 'trash talkati' tijekom tjedna u kojem imaju borbu na kraju završe poraženi. Momci razmišljaju o prvaku, umjesto da se fokusiraju na ono što im treba da dođu do njega", glasio je jedan od Jonesovih komentara.

To naravno, nije bila jedina 'Bonesova' poruka, a ona koja se neke nasmijala, a druge razljutila ubrzo je nestala s njegovog Twitter profila.

"Dobra je stvar što Glover nije u lovu na novi TV", glasio je sada već izbrisani 'tweet' u kojem je Jones aludirao na nedavni Smithov okršaj s provalnikom koji je očito postao inspiracija za mnoge Jonove provokacije.

"To je toliko glupo. Ja ne pričam sra*a o Jonu Jonesu, iako me ljudi stalno ispituju o njemu. Nije na meni da sudim ljude zbog njihovih postupaka u privatnom životu. Znate kakav sam. Nije moj posao da komentiram njegove stvari izvan Octagona. Pa svatko od nas je napravio neku glupost, ali, opet... Nije u redu da je to rekao. To je glupo jer se tu radi i o njegovoj obitelji. Ma... To je vjerojatno najgluplja stvar koju je ikad rekao", poručio je Teixeira u razgovoru s novinarima.

Linker
19. travanj 2024 21:26