UFC

Ngannou odgovorio Jonesu: 'Slažem se s tobom...'

Francis Ngannou
 FRANCK FIFE / AFP
Čini se kako je i Francis Ngannou zainteresiran za meč s Jonom Jonesom!

Već se nekoliko godina raspravlja o prelasku Jona Jonesa u tešku kategoriju, a aktualni prvak iz poluteške dodatno je zagolicao maštu fanova kada je tijekom jučerašnjeg dana poručio da je otvoren za okršaj s Francisom Ngannouom.

"Nemam razloga sumnjati u svoju bradu ili svoje vještine", u četvrtak je ispalo Jones, da bi nešto kasnije preko Twittera dodao:

"Za koga biste rekli da je brži i tehnički potkovaniji udarač, Thiago Santos ili Francis? Ludi ste ako mislite da ne bih prihvatio tu borbu. Nemam više apsolutno ništa za dokazati u poluteškoj kategoriji. Volio bih borbu koja će mi donijeti puno novca. Pošaljite mi ugovor", napisao je 'Bones', a na odgovor nije trebao dugo čekati.

Jon je privukao pozornost opakog kamerunsko-francuskog nokautera koji je izgleda prihvatio izazov, ali se i kod nekih stvari složio sa svojim potencijalnim suparnikom.

"U redu je ako misliš da se možeš nositi s mojom tehnikom. Slažem se s tobom da više nemaš što dokazivati u poluteškoj, ali i da bi ovo trebao biti meč za puno vreća novca", bila je reakcija Ngannoua koji u ovim trenucima broji četiri uzastopne i ekspresno ostvarene pobjede. Posljednju od njih ostvario je prošlog vikenda kada je za samo 20 sekundi u Jacksonvilleu nokautirao Jairzinha Rozenstruika.

Linker
26. travanj 2024 06:19