UFC

Till i Edwards glavne zvijezde Fight Night u Londonu, čeka se potvrda protivnika

Darren Till i Leon Edwards
 Instagram
Darren Till i Leon Edwards trebali bi nastupiti u glavne dvije borbe UFC Fight Night 170, koji se u ožujku održava u Londonu. UFC već ima isplanirane i protivnike za svoje britanske zvijezdu. Edwards bi se trebao boriti protiv Tyrona Woodleya, a Till protiv Jacka Hermanssona. Ipak, njihove potvrde se još uvijek čekaju.

Leon Edwards otkrio je prije nekoliko dana kako je prihvatio borbu protiv Tyrona Woodleya, koja bi trebala predvoditi UFC Fight Night 170, koji se održava 21. ožujka u Londonu. Britanski velteraš s osam pobjeda u nizu isto je tako otkrio kako je Woodley prihvatio boriti se protiv njega, no da isto tako nema namjeru boriti se izvan SAD-a. Posljednja informacija govorila je o tome kako UFC pokušava Woodleya nagovoriti na to, a sad je upravo to White potvrdio u razgovoru s novinarom BT Sporta.

"Da, to je borba koju pokušavamo dogovoriti. Edwards je za, samo još trebamo dovesti Woodleya", rekao je White.

Nakon toga je upitan o Darrenu Tillu, odnosno ima li istina u tome da se njemu za isti program priprema borba protiv Jacka Hermanssona. Predsjednik UFC-a se nasmijao, ali je odlučio potvrditi i tu informaciju:

"Da, na tome radimo i nadamo se dogovoriti."

To bi značilo kako UFC uistinu nema nikakvu namjeru Tilla upariti s Robertom Whittakerom, iako su oba borca bila zainteresirana za taj okršaj. Jack Hermanssona također je dobra opcija. Taj borac bio je u sjajnom nizu sve dok jesenas nije zaustavljen od strane Jareda Cannoniera. Što se tiče Edwardsa, njemu bi eventualna pobjeda protiv Woodleya sigurno bila vrijedna napada na titulu prvaka.

Linker
15. svibanj 2024 14:20