UFC

Tko će pobijediti? Borba Fergusona i Oliveire podijelila UFC-ove borce

Tony Ferguson i Charles Oliveira
 screenshot/YouTube
Sunaslovna borba UFC-a 256 donosi nam atraktivan okršaj u lakoj kategoriji

Tony Ferguson vraća se ovoga vikenda u Octagon kako bi dokazao da unatoč porazu od Justina Gaethjea još uvijek zaslužuje napad na UFC-ov pojas, no on ni ovoga puta neće ispred sebe imati lagan zadatak.

Brazilac Charles Oliveira već dugo vremena čeka na jedan ovakav meč, a u Las Vegasu će protiv 'El Cucuyja' loviti već osmu pobjedu u nizu.

Tko će slaviti? Odgovor na to pitanje dobit ćemo u ranim nedjeljnim satima, a kako razmišljaju neka poznata UFC-ova lica provjerite u prognozama koje su dali za BJPenn.com.

Stephen Thompson:

"Bit će to bolesna borba. Ne znam... Tony prošli put baš i nije izgledao predobro i pretrpio je dosta štete. Mislim da je stiglo Oliveirino vrijeme."

Geoff Neal:

"Stvarno ne znam, ali mislim da će Oliveira pobijediti. Ignoriralo ga se toliko dugo i dokazat će da je prava stvar."

Diego Ferreira:

"Radi se o dobroj borbi i mislim da Charles to može izvući. Opasan je u svim segmentima, a pitanje je kako će Ferguson izgledati nakon posljednjeg poraza. Mislim da je Charles u stanju borbu preseliti u parter, tamo biti uspješan i u konačnici pobijediti submissionom."

Khaos Williams:

"Obojica mi se sviđaju, ali mislim da Tony tu borbu može zadržati na nogama i pobijediti. No, Oliveira je jako opasan i ne smije ga se otpisati. To je 50-50, ali kažem Tony."

Brandon Moreno:

"Ovo je opak 'matchup'. Oliveira izgleda impresivno, ali mislim da je Ferguson bolji u svim segmentima i da će pobijediti."

Marvin Vettori:

"Mislim da će Tony pobijediti. Zadržat će to na nogama i u udaračkom segmentu nadigrati Oliveiru."

Peter Barrett:

"Mislim da će Ferguson slaviti. Vjerujem da će napasti sa svim svojim oružjima jer će se htjeti ponovno dokazati nakon poraza od Gaethjea. Tony će biti toliko divlji i nepredvidljiv, možda i više no ikad prije."

Daniel Pineda:

"U toj mi se borbi sviđaju Oliveirini izgledi."

Gillian Robertson:

"Kažem Tony, ali ne bih se iznenadio da to bude Oliveira."

Parker Porter:

"Ferguson je čudovište i mislim da će se vratiti i pobijediti odlukom sudaca. Ako borbu zadrži na nogama, bit će to ugodan put do pobjede."

Linker
20. travanj 2024 07:02