UFC

‘To je san svakog borca. Ako uspijem u tome - onda mogu i umrijeti, nije me briga, iskreno vam kažem!‘

Merab Dvalishvili

 CHRISTIAN PETERSEN Getty Images Via Afp
Merab Dvalishvili ne krije koliko bi mu značilo osvajanje pojasa prvaka UFC-ove bantam divizije

Otprilike 11 sati dijeli nas od početka glavnog dijela UFC 306 (Noche) priredbe, a koju će u vegaškom Sphereu predvoditi okršaj aktualnog prvaka bantam divizije Seana O‘Malleyja i prvog izazivača Meraba Dvalishvilija. Kako to obično biva, oba su glavna aktera uoči "eventa" odrađivala svoje medijske aktivnosti i obvezi, a u jednom od javnih istupa, Dvalishvili je istaknuo koliko bi mu značilo osvajanje pojasa UFC-ovog prvaka.

"Mi borci imamo samo jedan san, a to je postati UFC-ov prvak", rekao je gruzijski borac u razgovoru za Bleacher Report pa nastavio: "Uspijem li u tome, mogu i umrijeti, iskreno vam kažem, nije me briga. Želim osjetiti taj trenutak, činim sve da bih to postigao".

Upitan u tome koji su mu daljnji planovi ako se doista uspije kruniti naslovom prvaka u Bantamu, Merab je odgovorio: "Ne znam što ću učiniti, ali u jednu stvar sam siguran; bit ću sretan i osjetit ću veliko olakšanje. Želim putovati svijetom i pokazati ljudima da sam samo jedan normalan, mali momak, ali koji je bio vrijedan i marljivo radio da dođe do pojasa. Želim poručiti ljudima da marljivo rade, slijede svoj san i vjeruju u sebe".

Linker
14. rujan 2024 17:13