UFC

Tom Aspinall ima skromno mišljenje o sebi: ‘Jon Jones uopće ne zna tko sam ja, ali želim ga motivirati da ostane zbog mene‘

Tom Aspinall 

 Louis Grasse/PxImages/Newscom/Profimedia
Na kraju je rekao kako ne želi podcjenjivati Tyburu jer je to jako opasan borac koji je pobijedio u 7 od posljednjih 8 mečeva te da on nije protivnik kojeg se treba otpisivati

Toma Aspinalla ove subote čeka težak meč, no ne samo radi protivnika. Razlog za to je činjenica da mu je ovo prvi nastup od teške ozljede koljena koju je prošle godine doživio također u Londonu, a dobrodošlicu nazad u kavez će mu poželjeti Marcin Tybura.

San svakog teškaša je vjerojatno okršaj protiv Jona Jonesa, a Aspinall nije iznimka. Međutim, Aspinall je skromno rekao kako Jon Jones vjerojatno ni ne zna za njega, ali se ipak nada da će ga nečim zainteresirati da ostane aktivan i nakon meča protiv Miočića.

‘‘To je moja borba iz snova. Moj cilj za budućnost nije samo pobjeđivati, nego i uzbuditi Jona Jonesa. Želim da me pogleda i pomisli koliko sam mu ja dobar protivnik. Ovo stalno govorim u intervjuima, ali on trenutno vjerojatno nema pojma tko sam ja‘‘, rekao je Aspinall na media dayju.

‘‘Vjerojatno ne zna, i to je u redu. Ali želim da me gleda u mojih sljedećih nekoliko borbi i pomisli si da želi ostati kako bi se obračunao sa mnom. Želim da me pogleda i da si kaže da se mora testirati i protiv mene, da bude uzbuđen što ga čekaju likovi poput mene protiv kojih se još može testirati‘‘, dodao je Aspinall.

Na kraju je rekao kako ne želi podcjenjivati Tyburu jer je to jako opasan borac koji je pobijedio u 7 od posljednjih 8 mečeva te da on nije protivnik kojeg se treba otpisivati. Što se tiče borbe protiv Jonesa, vjerojatno nije izgledno da ćemo ju ikad gledati jer je ona protiv Miočića vjerojatno zadnja za obojicu.

Linker
04. svibanj 2024 00:39