UFC

Tom Aspinall fasciniran Jonesovim kratkim odgovorom: ‘Barem zna da postojim‘

Tom Aspinall

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Želi još jednu borbu prije napada na Jonesov pojas

Samo prije nekoliko dana, Tom Aspinall iznio je ambiciozan cilj - boriti se protiv Jona Jonesa i ne samo to, već želi da ga ovaj primijeti. Sinoć mu je definitivno uspjelo jer, iako kratkim odgovorom, Jones mu je dao do znanja da bi htio stupiti u ring s njim.

Aspinall već ima jasne planove za budućnost, prvenstveno to uključuje borbu protiv pobjednika između Ciryla Ganea i Sergheija Spivaca, koji će predvoditi UFC Fight Night u Parizu 2. rujna. Nakon toga, Aspinall otkriva da želi borbu protiv Jona Jonesa i uvjeren je da posjeduje potrebne vještine da ga pobijedi.

Jonesov odgovor bio je kratak, ali Aspinall sada barem zna da ga Jones drži na oku.

"Zvuči mi dobro." - odgovorio je Jones na svom Twitter profilu.

Aspinall ističe: "Jon Jones zna da postojim. Samo to je već pobjeda! Moj glavni cilj je nastaviti pobjeđivati, ali istovremeno želim držati Jonesa blizu sebe i, konačno, suočiti se s njim. To je moj san."

On također vjeruje da posjeduje sve potrebne kvalitete kako bi se suprotstavio novom prvaku. "Mladi sam i svjež, nisam pretrpio značajniju štetu. Velik sam, brz i jak. Vjerujem da mogu pružiti nešto drugačije od onoga s čime se već susreo." - zaključuje Tom.

Tom Aspinall se sinoć vratio u kavez nakon točno godinu dana pauze i poraza od Curtisa Blaydesa. Prvi na tapeti u povratku bio je Marcin Tybura koji je izdržao tek nešto dulje od jedne minute prije nego ga je Aspinall završio serijom udaraca. Ovime je još jednom potvrdio da je jako talentiran i da dolazi pomrsiti račune svima u vrhu teške kategorije.

Linker
29. travanj 2024 18:51