UFC

Tom Aspinall priznao da se boji Jonesa: ‘To me pokreće, želim dokazati da sam najbolji na svijetu!‘

Tom Aspinall 

 -/Shutterstock Editorial/Profimedia
Borba između Miočića i Jonesa će vjerojatno obojici biti posljednja u karijeri, no razumljivo je da Aspinallu čekanje dosta teško pada.

Nedavno smo svjedočili susretu ‘‘licem u lice‘‘ između Toma Aspinalla i Jona Jonesa, a susret je prošao u podosta prijateljskom ozračju unatoč Aspinallovim prozivkama koje je prema Jonesu uputio u proteklim mjesecima. Jasno je da od njihovog meča nema ništa, a čekanje na neki meč Aspinallu pada dosta teško.

Unatoč tome što ga je prozivao, Aspinall protiv Jonesa nema niša. Nekoliko je puta rekao kako mu je on jedan od najvećih borilačkih uzora, a jučer je izjavio kako se u neku ruku i boji Jonesa – a to ga samo dodatno motivira i pokreće:

‘‘Bojim li ga se? Apsolutno. Bojim se svakog svog protivnika. Ono, ti tipovi su najbolji na svijetu, apsolutno najbolji na svijetu. Definitivno ga se bojim, ali to me samo dodatno pokreće. Želim dokazati da sam najbolji na svijetu‘‘, započeo je Aspinall na svom YouTube kanalu.

‘‘Ja sam očito siguran u sebe toliko da smatram da mogu pobijediti Jona Jonesa, a to je i razlog zbog kojeg se želim boriti protiv njega. Neću tajiti da i dalje želim borbu protiv njega, ali do ovog trenutka sam učinio sve što sam mogao. Želim se boriti protiv Jona Jonesa, ali ako on ne želi, ja tu ništa ne mogu učiniti‘‘, pojasnio je.

Borba između Miočića i Jonesa će vjerojatno obojici biti posljednja u karijeri, no razumljivo je da Aspinallu čekanje dosta teško pada. Nadamo se da će i on uskoro imati priliku braniti svoj privremeni pojas jer je šteta da u najboljim danima sjedi i čeka toliko dugo.

Linker
30. travanj 2024 07:52