UFC

Tom Aspinall uvjeren u svoju pobjedu nad Ganeom: ‘Pogotovo nakon onoga što je pokazao protiv Jonesa‘

Tom Aspinall 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Aspinallu će se sigurno biti psihički teško vratiti na isto mjesto i pred istu publiku gdje je doživio tešku ozljedu, ali ovog puta je pred njim lakši protivnik

Ove se subote u kavez konačno vraća jedan od najperspektivnijih UFC-ovih teškaša, a radi se dakako o Tomu Aspinallu. Radi se o priredbi u Londonu, iako posljednji puta nije imao sreće kad je nastupao pred domaćom publikom. Nakon samo 15 sekundi borbe protiv Curtisa Blaydesa se ozlijedio, a sada ga čeka Marcin Tybura.

Puno puta je u prošlosti bilo rasprave kako bi izgledao meč između njega i Ciryla Ganea, a dojam je da su mnogi naginjali na Ganeovu stranu. S onim porazom od Jonesa si je Gane i srušio reputaciju, te je sada Aspinall uvjeren u svoju pobjedu.

‘‘Da, njegova borba protiv Jonesa mi je dala samopouzdanje oko meča protiv Ganea. Stvar je u tome da ja ne bih samo trčao oko kaveza i rušio ga dolje. Kombinirao bih stojku i hrvanje da ga stalno držim u neizvjesnosti. Vrlo visoko bih ocijenio Ganea, mislim da je protiv Jonesa imao loš nastup. Svejedno mislim da je dobar borac i na visokom nivou. Bivši je privremeni prvak i definitivno je tip pred kojim je budućnost‘‘, rekao je Aspinall za JNMEDIAUK.

Pitali su ga namjerava li se onda i boriti protiv Ganea:

‘‘Vidjet ćemo, vidjet ćemo. Preko tog mosta ćemo prijeći kada dođe vrijeme za to, mislim. Trenutno ispred sebe imam veliku borbu‘‘, zaključio je Aspinall.

Aspinallu će se sigurno biti psihički teško vratiti na isto mjesto i pred istu publiku gdje je doživio tešku ozljedu, ali ovog puta je pred njim lakši protivnik. Tybura je svakako borac kojeg ne treba podcijeniti, a borbu pratimo već ove subote.

Linker
28. travanj 2024 12:59