UFC

Tony Ferguson: Nadam se da će Poirier riješiti Khabiba

Tony Ferguson
 screenshot/Youtube
Tony Ferguson otkrio je kako ima svoju želju po pitanju pobjednika subotnje borbe Khabiba Nurmagomedova i Dustina Poiriera. Volio bi da do slavlja dođe njegov sunarodnjak, no nebitno tko to na kraju bude, on je uvjeren kako će se u prosincu boriti protiv tog borca.

Jedan od onih koji će s najviše zanimanja pratiti UFC 242 priredbu je Tony Ferguson. Bivši privremeni prvak lake kategorije i borac s nizom od 12 pobjeda trebao bi se boriti protiv pobjednika glavne borbe priredbe, one između Khabiba Nurmagomedova i Dustina Poiriera. A što se toga tiče, on ima jednu želju.

"Nadam se da će ga Dustin slomiti, uzeti mu mjeru i izbaciti ga iz reda tako da mi možemo imati dobru staru američku šoru, battle royale. No, kao što sam rekao, ako dođe do toga da se moram boriti protiv Khabiba, odradit ćemo i to. U svakom slučaju, ja se u prosincu borim za titulu u Las Vegasu, nebitno bio protivnik Khabib ili Dustin", rekao je Tony Ferguson tijekom gostovanja na ESPN-u u showu Ariela Helwanija.

Iznio je Tony razloge zašto bi se volio boriti protiv Poiriera. I nema to veze s tim tko bi mu bio lakši protivnik ili tko mu stilski više odgovara.

"On je Amerikanac i dobar tip. Trenira u American Top Teamu, a to je jedna od dvorana u koju sam htio otići pripremati se, ali nikad nisam uspio. Borio sam se protiv nekoliko boraca iz tog tima, riječ je o jako dobroj ekipi koja stvara šampione", rekao je Tony.

Iako nema sumnje kako bi borba Fergusona i Poiriera u startu bila sjajna, upravo je borba protiv Khabiba ono što većina fanova želi vidjeti. Ta je borba četiri puta dogovarana pa otkazivanja, a svi je po dva puta bio "krivac" za to.

Linker
30. travanj 2024 17:33