UFC

Tony Ferguson prije meča s Michaelom Chiesom: ‘Povraćao sam tri ili četiri puta‘

Tony Ferguson

 Amy Kaplan/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
‘‘El Cucuy‘‘ imao je poteškoća prije ulaska u kavez prošle subote u Abu Dhabiju

Tony Ferguson je priznao da je imao velikih problema s nervozom prije svoje borbe na UFC: Abu Dhabi priredbi, kaže da je povraćao nekoliko puta prije nego što je izašao u ring.

MMA veteran je nažalost pretrpio svoj osmi uzastopni poraz u subotu navečer, ali još uvijek nije siguran hoće li se umiroviti. Od poraza protiv Justina Gaethjea 2020. godine, Ferguson nije uspio ostvariti pobjedu u oktogonu.

Na vrhuncu svoje moći, ‘‘El Cucuy‘‘ je bio žestok borac. Blagoslovljen izvanrednom kondicijom i impozantnim vještinama, bivši privremeni prvak u lakoj kategoriji bio je pravo čudo za gledanje, s impresivnim nizom od 12 uzastopnih pobjeda.

Nažalost, njegova karijera je sada blijeda sjena onoga što je nekad bila. Značajno usporen, popularni sportaš očajnički se bori da vrati svoju nekadašnju formu. U subotu navečer suprotstavio se Michaelu Chiesi koji je također bio u nizu poraza. Ferguson je izgubio gušenjem u prvoj rundi.

Nakon borbe, na press konferenciji, MMA legenda je priznala da se borio s tremom i živcima prije borbe, povraćajući nekoliko puta prije nego što je morao napustiti svlačionicu.

Rekao je: “Osjećao sam se bolesno, povraćao sam možda tri ili četiri puta zbog nervoze. Obično ne postajem nervozan, ali ovaj put sam povraćao i imao suhe podražaje, pomalo je smiješno kako to sve funkcionira. Ovo je jedini sport koji mi to radi.‘‘

Linker
05. rujan 2024 17:13