UFC

Topuria izjavio da će mu Volkanovski biti najlakši meč u karijeri: ‘Imat će nula prilika, nema nikakve šanse‘

Ilia Topuria

 SPP Sport Press Photo./Alamy/Alamy/Profimedia
Vrlo su ovo hrabre riječi mladog Topurie koji će se uskoro naći pred prvakom kao što je Volkanovski

Neporaženi Ilia Topuria novi je izazov za prvaka Alexandera Volkanovskog, a dvojac će se susresti na UFC 298 priredbi u drugom mjesecu nadolazeće godine. Volkanovski dolazi iz teškog poraza nokautom u prvoj rundi od strane Islama Makhacheva, ali ovoga puta brani svoj pojas u perolakoj kategoriji.

Iako mnogi predviđaju da će Volkanovski riješiti Topuriu, Ilia se s takvim tvrdnjama neće složiti. U nedavnom intervjuu za ESPN progovorio je o svojim prednostima nad Volkanovskim, ali i što očekuje da će mu prvak ponuditi jednom kada se vrata kaveza zatvore.

‘‘On protiv mene nema nikakve šanse, imat će ravno nula prilika. Kod njega ne vidim neke rupe, ali znam kako napada, a jedini napad koji će pokušavati uputiti ka meni jest taj njegov ‘low kick‘. To je jedina stvar koju on može učiniti‘‘, započeo je Topuria.

‘‘On ima jako dobru kondiciju, ali svi ju imaju dok se ne nađu pod velikim pritiskom. Kada idete prema naprijed, uvijek ćete imati dobar kardio, ali kada zapadnete u nevolje, taj kardio će vas napustiti. Upravo će to biti slučaj jer će ispred sebe imati borca koji se nikada ne povlači unazad. Ovo će biti jedna od mojih najlakših borbi u karijeri do sad‘‘, dodao je.

Vrlo su ovo hrabre riječi mladog Topurie koji će se uskoro naći pred prvakom kao što je Volkanovski. Ovakve riječi će morati potkrijepiti u kavezu ukoliko želi biti shvaćen ozbiljno, a izabrao je jako teškog protivnika da to učini.

Linker
03. svibanj 2024 23:56