UFC

Topuriu ne zanimaju ni Pimblett ni O‘Malley: ‘Pimblett izgleda kao početnik. Da ga vidim u supermarketu, prebio bih ga tamo‘

 Ilia Topuria 

 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Topuria je rekao kako nakon pobjede nad Volkanovskim želi ‘‘money fight‘‘, no nije imao niti jedno ime za spomenuti

Većina će se složiti da je Ilia Topuria uistinu impresivan mladi borac, no unatoč tome, njegovo samopouzdanje koje nerijetko prelazi u bahatost kada je u pitanju meč protiv Volkanovskog, po mnogima nije opravdano. Kako god, Topuria će za tjedan dana dobiti svoju priliku te će dati sve od sebe da zbaci prvaka s trona.

Uparivalo se Topuriu u prošlosti, barem fiktivno, s mnogim borcima, primjerice s Paddyjem Pimblettom i Seanom O‘Malleyjem. Topuria je jučer rekao kako ga ne zanima niti jedan od navedene dvojice:

‘‘Zaradit ću puno novca? S Paddyjem? Koga boli ku**c za tog tipa uopće. Ja sam profesionalac, prihvaćam svaku borbu. Svakog svog protivnika gledam kao profesionalac, ali s njim bi bilo osobno. Da ga vidim u supermarketu, tamo bih ga prebio. Nije čak ni rangiran, jeste li gledali njegov posljednji meč? To je bila sramota. Izgledao je kao početnik‘‘, rekao je Topuria.

Dotaknuo se i O‘Malleyja:

‘‘Slušajte, on ima jako puno toga za dokazati u svojoj kategoriji. Sada se bori sa šestim borcem u bantam kategoriji koji ga je prebio u prošlosti. Mislim da ga ni ovaj put neće pobijediti, mislim da će slaviti ‘Chito‘. No čak i da pobijedi, svejedno ima jako puno toga za dokazati u ovoj kategoriji.‘‘

Topuria je rekao kako nakon pobjede nad Volkanovskim želi ‘‘money fight‘‘, no nije imao niti jedno ime za spomenuti. U prošlosti je prozivao Conora McGreogra, no šanse da se to ikada dogodi su gotovo nikakve. No, sada ga prije svega čeka najteži izazov u njegovoj karijeri i Alexander Volkanovski.

Linker
28. travanj 2024 16:20