UFC

O‘Malleyjev trener smatra da im Topuria stilski savršeno odgovara: ‘Sean se s takvima bori cijelu svoju karijeru!‘

Ilia Topuria 

 Louis Grasse/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Ukoliko uopće želi razmišljati o drugim kategorijama, Topuria mora prvo riješiti ovaj najteži izazov do sada koji ga čeka u Volkanovskom

Ovoga tjedna Ilia Topuria napada Alexandera Volkanovskog i njegovu titulu u perolakoj kategoriji, no svima je već vidljivo koliko je mladi Španjolac samopouzdan, a neki će reći i bahat. Kako god, njegove riječi će doći na test ove subote, te ukoliko ih uspije potkrijepiti, nema sumnje da će to poslati ogromnu poruku.

Topuria je neki dan rekao da ga ne zanimaju borbe protiv Paddyja Pimbletta ni protiv Seana O‘Malleyja, no O‘Malleyjev trener Tim Welch smatra kako je to stilski odlična borba za prvaka bantam kategorije:

‘‘Tko ne bi volio gledati tu borbu? To bi bilo tako slatko. Ilia je jedan od nama omiljenih boraca za gledati. On je jedan od boraca koji su tehnički najbolji, poruka svima, pogledajte samo njegov boks. No, vidio sam ga jednom uživo, mogu vam reći da Ilia nije ništa veći nego O‘Malley‘‘, započeo je Welch u ‘‘The MMA Houru‘‘ pa nastavio:

‘‘Ilia se bori iz ortodoksnog garda, stoji jako široko, dosta je linearan. O‘Malley se bori s ortodoksnim boksačima cijelu svoju karijeru. Takvi boksači žele da njihov prednji direkt sve vodi. To je jednostavno jako dobra borba za Seana. Sean je dobar kada je u pitanju nokautiranje takvih tipova. Ovo bi bila ogromna borba, pogotovo za Iliu.‘‘

Ukoliko uopće želi razmišljati o drugim kategorijama, Topuria mora prvo riješiti ovaj najteži izazov do sada koji ga čeka u Volkanovskom. Na svom Instagramu je već napisao kako je UFC-ov prvak svijeta, a ukoliko ne uspije isporučiti sve što je pričao u posljednje vrijeme, moglo bi mu se obiti o glavu.

Linker
16. travanj 2024 02:11