UFC

Tsarukyan smatra da se borba između McGregora i Chandlera neće dogoditi: ‘Puši travu i uživa na jahti‘

Arman Tsarukyan 

 Louis Grasse/Zuma Press/Profimedia
Mladi Tsarukyan se punudio da se bori protiv Chandlera, ali i još protiv jednog top borca lake kategorije

Mladi Arman Tsarukyan je jedan od velikih potencijala lake kategorije, a svoj put je nastavio protekle subote na UFC on ESPN 46 priredbi. U sunaslovnoj borbi večeri je tehničkim nokautom u trećoj rundi svladao Joaquima Silvu, a sada ‘‘na nišanu‘‘ već ima svog sljedećeg protivnika.

Tsarukyan sada na umu ima dva borca, a Michael Chandler je njegov favorit. Smatra još kako se borba između njega i McGregora neće nikad dogoditi, a to možda nije ni daleko od istine. Kako god, Arman se već bacio na prozivanje i pronalazak novog meča.

‘‘Ako mene pitate, siguran sam da se želim boriti protiv Michaela Chandlera. Izgleda da je njegova borba protiv Conora McGregora završena priča. Chandler će se morati s nekim boriti, a ja sam tu. Imam odličan niz pobjeda i učinimo to. Ja sam najmlađi lik u top 15, a on je već stariji. Mislim da fanovi vole borbe stare i nove generacije‘‘, rekao je Tsarukyan na pressici.

‘‘Gledam što McGregor radi. Uživa na jahti i pije alkohol, ide na plažu i puši travu. Ja treniram s luđacima, živim u dvorani. On se više neće boriti. Ako se i Dariush želi boriti u Abu Dhabiju, definitivno se želim boriti i s njim. Tko god se iz top 5 želi boriti, tu sam. Borba s Dariushom sad isto ima smisla‘‘, dodao je.

Nakon poraza od Gamrota, Tsarukyan je svladao Ismagulova i sada Silvu. UFC će vjerojatno svim silama pokušati organizirati borbu McGregora i Chandlera, a ako ne uspiju, Tsarukyan se već i sam ponudio za nekog od njih.

Linker
15. svibanj 2024 12:15