UFC

Tsarukyanov trener smatra da je Oliveira opasniji od Makhacheva: ‘On je čarobnjak koji može izvući zeca iz šešira‘

Charles Oliveira 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Nema sumnje da nas i ovdje večeras očekuje jedan fenomenalan meč, a tko će biti sljedeći izazivač, saznat ćemo upravo večeras

Koliko nas samo fenomenalnih borbi čeka na večerašnjem UFC 300! Dugo vremena se nije dogodilo da je apsolutno cijeli ‘‘card‘‘ toliko natrpan fenomenalnim borbama, a između ostaloga gledat ćemo i borbu za prvog izazivača u lakoj kategoriji između Charlesa Oliveire i Armana Tsarukyana.

Pobjednik ovog meča trebao bi biti sljedeći izazivač za prvaka Makhacheva, a tko god pobijedi, Islam će raditi još jedan revanš. Tsarukyanov trener, Marcos daMatta, smatra kako je Oliveira još i opasniji protivnik od Makhacheva, a nazvao ga je i ‘‘čarobnjakom‘‘ koji uvijek nešto može izvući iz šešira:

‘‘Ovo je ekstremno teška borba za Armana. Znam da je ovo planina na koju se Arman mora popeti i vidim nekoliko problema koje Arman može stvoriti Charlesu. Mislim da ovo neće biti lagana borba ni za Charlesa. Charles je čarobnjak koji može izvući zeca iz šešira, vrlo je opasan. Iskreno, mislim da je on opasniji za Armana nego Islam, da budem iskren‘‘, rekao je daMatta za Trocacao Franca.

‘‘Ovo ne govorim samo zato što sam Brazilac, znate mene. Govorim istinu. Ovo će biti jako teška borba. Ali mi ćemo raditi na Charlesovim slabostima, isto kao što će on i Diego Lima raditi na Armanovima. Arman je toliko napredovao, narastao u udaračkom dijelu i u jiu-jitsuu‘‘, pojasnio je.

Nema sumnje da nas i ovdje večeras očekuje jedan fenomenalan meč, a tko će biti sljedeći izazivač, saznat ćemo upravo večeras. Tko god bude je to apsolutno i zaslužio, a vjerujemo da će i prvak Makhachev pomno pratiti što će se to događati u meču između navedene dvojice.

Linker
25. travanj 2024 10:15