UFC

Tyron Woodley priznao da bi se možda ipak vratio u UFC: ‘Njihova vrata mi nikad nisu bila zatvorena‘

Tyron Woodley

 Jason Silva/Alamy/Alamy/Profimedia
Također je rekao da može i u Bellator, ONE, PFL pa čak i Glory, a tvrdi da su i rijetki borci koji imaju toliko izbora

Tyron Woodley je od 2016. do rane 2019. držao pojas u velter kategoriji u UFC-u, a nakon MMA karijere se ipak odlučio otići nešto malo drugačijim putem. Dvaput je boksao protiv Jakea Paula te je oba puta izgubio, a drugi puta je i teško nokautiran.

Što se tiče UFC-a, nakon gubitka titule je nakupio još tri poraza te je napustio najjaču organizaciju, a nije baš djelovao kao da ga MMA uopće više zanima. No, danas je rekao kako bi se možda vratio u UFC, te da mu njihova vrata nikad neće biti zatvorena:

‘‘Trenutno sam slobodan borac i u toj slobodi uživam. Borim se kad se želim boriti i dobivam novca koliko želim. Ja sam jedini tip u sportu koji to trenutno može. Znam da su neki od nedavno slobodni, ali nemaju toliko opcija kao ja. Mogu raditi boks, kickboks, tajlandski boks. Mogu ići u Bellator, ONE ili Glory‘‘, rekao je Woodley za BJPenn.

Podsjećamo, Woodley nije bio baš u dobrim odnosima s UFC-om, te je često i govorio kako se osjeća loše tretiranim od strane svojih poslodavaca. No, sad je ipak otkrio kako bi se možda volio vratiti u najjaču promociju:

‘‘Meni vrata nikad nisu bila zatvorena. Ja sam poslovan čovjek i mogu se boriti u kojem god sportu i organizaciji želim. ONE, Bellator, PFL, UFC. Moje osjećaje nitko u ovom poslu ne može povrijediti. Ne moram nikog zvati na rođendan od svoje kćeri sve dok čekovi stižu‘‘, dodao je.

Kolike su šanse da se vrati u UFC, ne znamo. Vjerojatno nisu ni velike jer je pitanje koliko bi UFC imao koristi od 40-godišnjeg Woodleyja.

Linker
14. travanj 2024 14:25