UFC

Tyron Woodley: Sad ću trenirati s GSP-em, a onda želim s braćom Diaz

Tyron Woodley
 screenshot/Youtube
Tyron Woodley namjerava se vratiti u Octagon kao bolji i kompletniji borac nego što je bio dok je držao UFC titulu u svom vlasništvu. Iz tog razloga je trenutno otputovao u Kanadu trenirati kod Firasa Zahabija i zajedno s Georgesom St-Pierrea, a izrazio je želju da nakon toga to isto napravi i s braćom Diaz.

Woodley se nije borio od ožujka i UFC 235 priredbe, kad je izgubio titulu u borbi protiv Kamarua Usmana. Trebao se ovog ljeta boriti protiv Robbieja Lawlera, no doživio je ozljedu koja ga je još neko vrijeme ostavila izvan stroja. No, tijekom jeseni bi trebao odraditi svoju iduću borbu, a u nju misli ući bolji nego ikad i spreman vratiti titulu prvaka u svoje vlasništvo.

Bivši prvak je prije nekoliko dana organizirao otvoreni chat s fanovima tijekom kojih je odgovorio na mnoga pitanja. Jedno od njih bilo je o eventualnoj borbi protiv Natea Diaza, odnosno koliko je ista realna sad kad se ovaj vratio. Woodley je inače tijekom svoje vladavine kategorije tražio tu borbu i upravo zbog toga je zanimljivo čuti što sad misli o tome.

"Znate što? U jednom trenutku sam se stvarno htio boriti protiv Natea. Ne zato što sam mislio da se slab borac, da mi je lak protivnik ili da sam htio slavu koju borba protiv njega donosi. Oduvijek mislim kako je Nate Diaz zvijer. Isto tako sam to mislio za GSP-a, Bispinga ili Carlosa Condita. Zbog toga sam se htio boriti protiv njih. U ovom trenutku mislim da sam u poziciji gdje mi nema smisla boriti se protiv nekoga takvog", odgovorio je T-Wood.

On je u travnju napunio 37 godina, no vjeruje kako i dalje ima nekoliko dobrih godina ispred sebe. Prije svega mu je cilj vratiti se na vrh i još jednom uzeti pojas prvaka. Zbog toga je odlučio malo se prošetati po raznim kampovima i skupiti nova iskustva. Trenutno se za povratak priprema u Montrealu, gradu gdje se nalazi glasoviti Tristar Gym. No, ima Woodley još neke planove.

"Razmišljam o tome da kontaktiram braću Diaz i odem trenirati s njima. Što mislite o tome? Uskoro ću trenirati s GSP-om, a već sam krenuo raditi s Firasom Zahabijem. Što mislite o tome da treniram s Nateom ili Nickom", upitao je Woodley fanove o svojim planovima.

Braća Diaz inače baš i nisu poznati po dobrodošlici drugim borcima u svoj kamp, posebno onima koji bi mogli biti protivnici u budućnost. No, Woodleya ništa ne košta pitati.

Linker
18. travanj 2024 22:35