UFC

‘U pravu je, osvojio je toliko naslova svjetskog prvaka...ali je to postigao koristeći doping!‘

Jon Jones

 Sean M. Haffey/Getty Images/Profimedia
Tom Aspinall nije ostao dužan Jonu Jonesu na uvredljiv komentar koji mu je ovaj nedavno uputio

Prepucavanja na relaciji Tom Aspinall - Jon Jones se nastavljaju. Privremeni prvak UFC-ove teške kategorije konturirano u javnim istupima vrši pritisak na Jonesa, Stipu Miočića i UFC-ovu vrhušku nadajući se kako će se agresivnom komunikacijskom strategijom valjda izboriti bolju poziciju, odnosno toliko željeni meč za "pravu" titulu.

U nedavnom intervjuu za SPORTbible, britanski je teškaš ismijao "Bonesa" optuživši ga izbjegavanje borbe s njim, a na što je neprikosnoveni UFC-ov "heavyweight" prvak reagirao izuzetno vulgarno napisavši na svom X profilu kako Aspinall "svaki tjedan ima njegov veliki crni k***c u ustima" i dodavši kako jamči da Aspinall nikada neće osvojiti više naslova prvaka od njega".

Na odgovor "interim" prvaka, međutim, nije trebalo dugo čekati....

"Jon je u pravu, osvojio je toliko više svjetskih prvenstava od mene...koristeći PED (doping)", napisao je 31-godišnji Britanac na X-u.

Bilo kako bilo, Jones se nastavlja pripremati za monumentalni okršaj sa Stipom Miočićem za naslov UFC-ovog neprikosnovenog "heavyweight" prvaka, ali i golemo borilačko naslijeđe, koji bi konačno trebao biti uprizoren 16. studenog na UFC 309 priredbi u Madison Square Gardenu (New York, Sjedinjene Američke Države). Aspinall, s druge strane, nakon osvajanja privremenog naslova protiv Sergeja Pavloviča, odnosno obrane istog u borbi s Curtisom Blaydesom, nastavlja čekati svoju priliku za napad na teškaški tron.

Linker
05. rujan 2024 10:25