UFC

UFC 252 u posljednji trenutak dobio novu borbu na 'main cardu'

 UFC
Dana White potvrdio je promjenu na priredbi koju predvode Stipe i DC

Nakon što je zbog pozitivnog COVID-19 testa Iona Cutelabe otkazana njegova borba s Magomedom Ankalaevom, upražnjeno mjesto na glavnom programu UFC 252 priredbe popunili su Herbert Burns (11-2) i Daniel Pineda (26-13-0-2 nc).

Informacija je to koju je potvrdio predsjednik UFC-a Dana White u razgovoru s Yahoo! Sportsom.

Ovaj zanimljivi okršaj iz perolake kategorije dosad se nalazio na uvodnom dijelu UFC-a 252, a čini se kako su čelnici slavne promocije odlučili kako je isti najbolja zamjena za odgođeni revanš Ankalaeva i Cutelabe.

Za mlađeg brata jednog od najboljih velteraša svijeta Gilberta Burnsa ovo će biti treći nastup u Octagonu i prilika da nastavi s impresivnim nastupima. Podsjetimo, Herbert je u dosadašnje dvije UFC borbe upisao dvije pobjede prekidima u prvoj rundi (Nate Landwehr i Evan Dunham).

Burnsu će s druge strane kaveza ovom prigodom stajati MMA veteran Pineda koji se u UFC vraća nakon čak šest godina tijekom kojih je nastupao po Legacy FC, Bellator, LFA, Fury FC i PFL promocijama. U tom je razdoblju upisao 10 pobjeda i dva poraza, no one posljednje dvije pobjede naknadno su mu poništene zbog pozitivnog doping testa pa je zapravo na 8-2 od svog posljednje nastupa pod okriljem UFC-a.

UFC 252 popis borbi:

Stipe Miočić (c) vs. Daniel Cormier

Sean O’Malley vs. Marlon Vera

Junior dos Santos vs. Jairzinho Rozenstruik

Herbert Burns vs. Daniel Pineda

John Dodson vs. Merab Dvalishvili

Uvodne borbe:

Jim Miller vs. Vinc Pichel

Felice Herrig vs. Virna Jandiroba

TJ Brown vs. Daniel Chavez

Ashley Yoder vs. Lívia Renata Souza

Chris Daukaus vs. Parker Porter

Tony Kelley vs. Kai Kamaka

Linker
21. travanj 2024 21:50