UFC

UFC 260: Službeno objavljen raspored borbi s glavnog programa, pogledajte što nas čeka na Stipinom eventu

Francis Ngannou i Stipe Miočić
 MIKE LAWRIE/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
Dvije borbe za naslov prvaka i nastupi još nekoliko vrlo poznatih imena...

Službeno je potvrđen popis borbi koje ćemo gledati na glavnom programu velike UFC 260 priredbe.

Stipe Miočić i Francis Ngannou predvodit će u noći s 27. na 28. ožujka borilački spektakl koji se održava u lasvegaškom APEX kompleksu.

Aktualni prvak i njegov prvi izazivač odmjerit će snage po drugi puta nakon siječnja 2018. kada je na UFC-u 220 Miočić jednom vrlo uvjerljivom predstavom potvrdio status najboljeg teškaša današnjice. No, unatoč dominaciji koju je s tribina bostonskog TD Gardena pratilo 16 tisuća gledatelja, a preko malih ekrana i njih nekoliko milijuna, kladionice ponovno favoriziraju kamerunskog nokautera (1,70 - 2,15).

Jesu li 'bookmakeri' ovoga puta u pravu ili će Stipe još jednom obraniti svoj pojas? Odgovor na to pitanje dobit ćemo kada na red dođe glavna borba atraktivnog UFC-a 260.

A prije Miočića i Ngannoua, u kavezu ćemo gledati i prvaka iz perolake Alexandera Volkanovskog koji će svoj pojas braniti u susretu s drugorangiranim izazivačem Brianom Ortegom.

Nešto ranije u Octagonu će se naći bivši prvak Tyron Woodley i njegov protivnik Vicente Luque, a prije TOP 10 velteraša, u akciji će biti i popularni Sean O'Malley te nekoć jedan od najvećih brazilskih talenata - Thomas Almeida.

Čast da otvore glavni program ovoga je puta pripala borcima iz lake kategorije, odnosno Amerikancu Khami Worthyju i Australcu Jamieju Mullarkeyju.

Linker
17. travanj 2024 04:55