UFC

UFC 265 priredba zbog koronavirusa izgubila jednu borbu za titulu

Megan Anderson vs Amanda Nunes
 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Teško je reći da nismo naviknuti na otkazivanja borbi zbog koronavirusa

Sve smo bliže UFC 265 priredbi koja će se održati 07. kolovoza u Houstonu. Derrick Lewis i Ciryl Gane predvodit će priredbu borbom za privremenog prvaka teške kategorije. UFC-ovi matchmakeri planirali su dvije borbe za titulu u sklopu ovog eventa, međutim borba za prvakinju bantam kategorije između Amande Nunes i Julianne Pene neće se održati toga datuma.

Amanda Nunes trebala je braniti pojas bantam kategorije po šesti puta u svojoj karijeri, no koronavirus mijenja njene planove. Naime, Brazilka se zarazila te neće biti u mogućnosti nastupiti na UFC 265 priredbi. UFC-ov glavni poslovni direktor Hunter Campbell u razgovoru za ESPN potvrdio je kako će borba dobiti novi datum, no konkretnije informacije nisu poznate. Naravno, sve ovisi o brzini oporavka aktualne prvakinje. Amanda se kratkom objavom oglasila putem svog Instagram profila.

''Bili smo više nego spremni za ovu borbu, no nažalost, sranja se događaju. Novi datum borbe biti će objavljen.'', napisala je Nunes.

Julianna Pena tako će pričekati još neko vrijeme na svoju prvu priliku za napasti pojas UFC-ove prvakinje, a preostaje vidjeti koju borbu će UFC-ovi čelnici odabrati kao sunaslovnu u sklopu UFC 265 priredbe. Obračun Josea Alda i Pedra Munhoza nameće se kao favorit, no Michael Chiesa i Vicente Luque također su itekako dostojni mjesta u co-main eventu.

Linker
20. travanj 2024 13:55