UFC

UFC 270 priredba u jednom danu ostala bez dvije planirane borbe

Warlley Alves

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Viviane Araujo i Warlley Alves prisiljeni su otkazati nastupe na prvoj UFC-ovoj PPV priredbi u 2022.

Samo 13 dana dijeli nas do prve UFC-ove PPV priredbe u 2022. godini, UFC 270 kojeg će predvoditi borba za teškašku titulu između Francisa Ngannoa i Ciryla Ganea. Nažalost, 13 je očito u ovom slučaju nesretan broj jer je program priredbe u istom danu ostao bez dvije borbe. Riječ je o Brazilcu i njegovog sunarodnjakinji koji su morali otkazati nastup zbog ozljeda.

Prvospomenuti je Warlley Alves (14-5, 8-5 UFC), čovjek kojeg pamtimo kao pobjednika brazilskog Ultimate Fightera, ali i po pobjedi prekidom nad Colbyjem Covingtonom. Njegov TUF trener Chael Sonnen najavljivao ga je kao budućeg prvaka, no on svoj potencijal nije ispunio nego je ostao borac na rubu ulaska u ranking velter kategorije. On se u Anaheimu trebao boriti protiv debitanta Jacka Delle Maddalene, no njemu će promocija morati pronaći novog protivnika. Kako trenutno stvari stoje, upravo to je u planu i borba bi se trebala održati.

Nažalost, Alexa Grasso s druge strane nije sigurna hoće li dobiti zamjenu, budući da se čini kako je njena borba u potpunosti otkazana nakon što je ozljedu doživjela planirana protivnica Vivane Araujo (10-3, 4-2 UFC). Nije poznato o kakvoj je ozljedi riječ, no istu je potvrdio ESPN. Grasso se još može nadati novoj protivnici, preko koje bi tražila treću pobjedu u nizu.

Obje borbe bile su najavljene za uvodni program priredbe na kojoj će se održati dvije borbe za titulu. Osim teškaša, u Octagon će i najbolji borci težinski najniže UFC kategorije. Treći međusobni okršaj u samo 13 mjeseci odradit će Brandon Moreno i Deiveson Figueiredo.

Linker
20. travanj 2024 04:28