UFC

UFC 289 ostao bez ponajboljeg meča na ‘fight cardu‘: Odgođen je meč ‘Wonderboyja‘ i ‘Demolidora‘

Dec 3, 2022; Orlando, Florida, USA; Stephen Thompson (red gloves) reacts after fighting Kevin Holland (blue gloves) during UFC Fight Night at Amway Center.,Image: 742210108, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no, Credit line: USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Network/ddp Usa/profimedia
Dvojica rangiranih velteraša ipak neće nastupiti na eventu u Kanadi

UFC 289 event zakazan za 10. lipnja (šesti mjesec) po mnogima nudi razočaravajuć ‘‘fight card‘‘, a priredba je dobila još jedan velik udarac. Naime, meč između Stephena Thompsona i Michela ‘‘Demolidora‘‘ Pereire neće se održati na eventu u Kanadi.

Prema informacijama koje donosi portal BJPENN.com, ‘‘Wonderboy‘‘ i ‘‘Demolidor‘‘ nikad nisu niti dobili ugovore i borba je odgođena za sedmi mjesec. Trenutno nije poznato na kojem točno eventu bi se trebali boriti Thompson i Pereira, ali u šestom mjesecu nećemo gledati taj sjajan obračun dvojice velteraša.

Meč između Thompsona i Pereire po mnogima je bio najatraktivniji na cijelom ‘‘fight cardu‘‘. Pereira je poznat kao nevjerojatno zanimljiv borac koji se koristi raznoraznim akrobacijama tijekom meča, dok je Stephen Thompson jedan od najboljih udarača na cijelom UFC-ovom rosteru.

Iako je Pereira tek 14. u poretku izazivača, Stephen Thompson kao sedmorangirani izazivač inzistirao je na toj borbi, jer je svjestan da se radi o jako zabavnom meču za sve uključene strane. Šteta što ćemo se morati strpiti još dulje do ovog meča, ali dobra je stvar što borba nije u potpunosti otkazana.

Što se UFC 289 eventa tiče, u glavnoj borbi večeri obračunat će se Amanda Nunes i Irene Aldana, a ulog je Amandina titula prvakinje u bantam kategoriji. Sunaslovna borba večeri nudi okršaj Beneila Dariusha i Charlesa Oliveire, dok ostatak ‘‘fight card‘‘ ne obiluje imenima iz samog vrha.

Linker
26. travanj 2024 19:40