UFC

Stephen Thompson otkrio tajnu transformacije Conora McGregora: ‘On zna kako to postići, prava telepatija je u pitanju!‘

Stephen Thompson (desno)

 PX IMAGES/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA Px Images/alamy/alamy/profimedia
Thompson i dalje ima u planu postati prvak velter kategorije

UFC-ov velteraš Stephen Thompson bacio je "malo svjetla" na transformaciju tijela Conora McGregora nakon što je nedavno proveo neko vrijeme s njim. "Notorious" je bio izvan stroja otkako je slomio nogu tijekom trilogije s Dustinom Poirierom na UFC-u 264 2021. godine, ali je naporno radio u teretani tijekom pauze.

Očekuje se da će se bivši prvak perolake i lake kategorije boriti ove godine protiv Michaela Chandlera i nagovijestio je da bi se njegova povratnička borba mogla održati u srednjoj kategoriji. Tijekom svog vremena izvan MMA-a, McGregor je nabio tonu mišića i izazvao zabrinutost među svojim kolegama iz UFC -a koji su ga optužili da koristi droge za poboljšanje performansi.

UFC- ova agencija za testiranje droga također je zabrinuta i pozvala je 34-godišnjaka da podnese šest mjeseci nasumičnih uzoraka prije ponovnog natjecanja. McGregor je izazvao fascinaciju svojom očitom transformacijom tijela objavljujući slike na društvenim mrežama i našalivši se da ima 120 kilograma poput bivšeg prvaka UFC-a u teškoj kategoriji, Francisa Ngannoua.

Thompson je pozvan da gostuje uz McGregora u posljednjoj sezoni The Ultimate Fightera, koja će početi kasnije ovog mjeseca. Tijekom vremena na setu, "Wonderboy" je "procijenio" tijelo UFC legende i zaključio da on nije pravi velteraš poput njega ili prvaka, Leona Edwardsa.

"On nije istinski velteraš. Svi borci u kategoriji hodaju s oko 90 kilograma, a Conor je lakši od toga. Bio sam s njim, on zna kada se upali kamera, prava telepatija! Kada se slikamo zajedno, on napravi korak naprijed te izgleda puno veće od mene, zna trikove kako obmanuti javnost", kazao je.

Dok McGregorova težinska kategorija ostaje nejasna, Thompson će nastaviti težiti da postane UFC prvak u velter kategoriji gdje se uvijek natjecao.

Na svom vrhuncu, 40-godišnjak se dvaput borio protiv tadašnjeg prvaka Tyrona Woodleyja te je uspio iznjedriti neriješen rezultat i poraz većinskom odlukom, ali od tada se mučio sastaviti niz rezultata da bi zaradio treći pokušaj za naslov. Thompson je u prosincu prekinuo niz poraza od dvije borbe zaustavivši Kevina Hollanda u jednoj od najboljih borbi 2022. godine, a sada čeka borbu protiv Michela Pereire na UFC-u 291 29. srpnja (sedmi mjesec).

Linker
26. travanj 2024 15:34