UFC

UFC dodijelio bonuse svima koji su prekidom završili borbu

 Mike Malott  

 Louis Grasse/Zuma Press/Profimedia
Nagrađeni svi borci koji su atraktivnošću nadoknadili izostanak glavne borbe večeri

Čak šest boraca nagrađeno je s bonusima od 50 tisuća dolara, a svaki od njih dobio je bonus za izvedbu večeri tako što su završili svoje protivnike.

Joel Solecki pobijedio je Carla Deatona stražnjim gušenjem pred kraj druge runde. Deaton je ušao na ‘short-notice‘, što ga je na kraju koštalo poraza. Ovo je za Soleckog bila osma ‘submission‘ pobjeda u karijeri, od kojih je većina došla baš stražnjim gušenjem

Jordan Leavitt završio je Victora Martineza serijom udaraca u prvoj rundi, što je zapravo bila njegova prva pobjeda udarcima u karijeri. Iako ima još jednu KO pobjedu, ta je bila zakucavanjem protivnika o pod, poznatije pod nazivom ‘slam‘.

Trevor Peek nastavio je niz neporaženosti nakon što je kažnjavao Gonzalesa snažnim udarcima sve dok sudac samo sekundu prije isteka prve runde nije odlučio kako je bilo dosta. Moglo se to prekinuti i dosta ranije.

Mike Mallot otvorio je glavni dio večeri sjajnim trokut gušenjem Yohana Lainessea. Zanimljiv podatak je taj da je Malott svih svojih devet pobjeda ostvario prekidima u prvoj rundi.

Tatiana Suarez se vratila nakon gotovo četiri godine odsustva radi oporavka od ozljeda. To je učinila u stilu kada je giljotinom u drugoj rundi završila svoju protivnicu Montanu De La Rosu, čime je ostala neporažena u dosadašnjih devet nastupa, od kojih šest unutar UFC organizacije.

Brendan Allen je na najbolji mogući način iskoristio to što se nakon propale borbe Krylova i Spanna dobio priliku boriti u glavnoj borbi večeri. U trećoj rundi je stražnjim gušenjem došao do pobjede protiv Andre Muniza koji je do tada bio u sjajnom nizu pobjeda.

Linker
15. travanj 2024 04:20