UFC

UFC noćas dodijelio dva bonusa za mirovinu, pogledajte sve dobitnike s noćašnje priredbe

Zak Cummings i Ed Herman 

 Matt Davies/Zuma Press/Profimedia
Nešto više bonusa je UFC podijelio nakon noćašnje priredbe, a čak su dva borca dobila bonus za mirovinu

UFC on ESPN 44 donio je mnoštvo odličnih borbi i odličnih nastupa pojedinih boraca, ali samo su oni najbolji nagrađeni bonusom od 50 tisuća dolara. UFC je noćas podijelio nešto više bonusa nego inače, ali i ono što se rijetko viđa: bonus za mirovinu.

Što se tiče bonusa za nastup večeri, njega je osvojila Gillian Robertson. U drugoj rundi je polugom na ruci svladala Pieru Rodriguez. Robertson je prešla u slamka kategoriju te je njen grappling i dalje ostao na nivou, a to je dokazala i noćašnjim nastupom i bonusom.

Brandon Royval je osvojio drugi bonus za nastup večeri. On je u prvoj rundi nokautirao Matheusa Nicolaua. Odličnim koljenom je Nicolaua pogodio točno u bradu, a laktovima je u parteru završio posao i kući odnio dodatnu nagradu.

Legendarni Edson Barboza je također kući odnio dodatnih 50 tisuća, a on je u prvoj rundi nokautirao Billyja Quarantilla. Billy je pokušao ući u rušenje, a Barboza ga je savršeno tajmiranim koljenom dočekao i nokautirao. Ovo je bio 11. bonus u Barbozinoj karijeri.

Bonus za borbu večeri dobili su Bill Algeo i TJ Brown. Ovu borbu možemo opisati kao akciju od zvuka zvona do finiša, a pobjednik je bio Algeo. ‘‘Submissionom‘‘ u drugoj rundi je svladao Browna i zaradio bonus.

Ono što nekako uvijek prođe ispod radara jest ono čemu smo noćas svjedočili. Ed Herman i Zak Cummings su se skupa umirovili nakon borbe te su obojica kao ‘‘otpremninu‘‘ dobili po 50 tisuća dolara. Lijepa je to gesta od strane UFC-a prema veteranima, a dodatan novac će im u mirovini sigurno dobro doći.

Linker
26. travanj 2024 05:48