UFC

(VIDEO) Borac noćas odglumio mirovinu kako bi nakon poraza dobio mikrofon: Dana White pobijesnio

Cormier i Guida

 Screenshot (youtube, Espn Mma)
Guida je publici rekao da ih je prevario, a nakon toga su uslijedile rođendanske čestitke. Pogledajte video!

Kada borac u kavezu nakon borbe skine rukavice, to znači samo jednu stvar – mirovinu. Ali, ne i za Clayja Guidu. Sinoć je pred punom dvoranom u Kansas Cityju izgubio od Rafe Garcie sudačkom odlukom, a dok je Garciju DC intervjuirao u kavezu, Guida je skinuo rukavice.

Vidio je to Cormier, te je prišao Guidi upitavši ga je li to to i odlazi li iz ove igre. Guida je odgovorio: ‘‘Prevario sam vas ljudi. Nema teorije da još uvijek odem. Želim čestitati ovom mladiću Rafi Garciji i želim ga pitati da razmijenimo rukavice jer je imao odličan nastup.‘‘

Nakon toga je Guida uputio i nekoliko rođendanskih čestitki, uključujući i svojoj majci. Publika je gestom bila oduševljena te su mu počeli pljeskati, ali UFC-ov predsjednik je bio sve samo ne oduševljen ovakvim činom.

‘‘To je je zapravo jako naljutilo, da vam budem iskren. Naljutio me je. Sviđa mi se Clay Guida, on je dobar tip, ali glumite mirovinu da bi ste nekome čestitali je**ni rođendan? Mi ovdje održavamo prijenos uživo, razumijete me? Nisam sretan s tim. Tip je nekome čestitao rođendan. To nije bilo dobro‘‘, rekao je Dana na press konferenciji.

Guida nije bio jedini borac koji je nešto slično učinio jer je i Bill Algeo učinio nešto slično, no on je borbu pobijedio te bi ionako dobio priliku da odradi intervju nakon borbe.

Što reći osim da pogledate video cijelog događaja ispod:

Linker
27. travanj 2024 08:28