UFC

UFC-ov komentator: ‘Conor će se vratiti i boriti dva puta u osam mjeseci. Napravit će više nego što bilo tko očekuje‘

Conor McGregor

 PA Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Objektivno gledano, u ovom trenutku to uistinu i zvuči previše ambiciozno

Trebali smo prošloga tjedna svjedočiti velikom povratku Conora McGregora, no meč je otkazao zbog loma malog prsta na nozi. Prvi je to put da Irac u svojoj karijeri otkazuje meč, no, mnogi su ipak očekivali takav scenarij jer nisu bili uvjereni da se on uistinu namjerava vratiti.

Kako god, obećan nam je novi datum meča između njega i Chandlera, no još ga uvijek nemamo. Bez obzira na to, UFC-ov komentator Jon Anik optimističan je oko Conorovog povratka, a rekao je da će se jednom kada se vrati, boriti dva puta u razmaku od osam mjeseci:

‘‘Bio sam optimističan oko Conora već jako dugo. Čvrsto vjerujem da će se on vratiti natjecanju u 2024. godini, odnosno, da će se vratiti na najviši nivo. Znam da ovo zvuči smiješno i previše optimistično velikom broju ljudi, ali on će se boriti dvaput u razdoblju od osam mjeseci. On je borac, vratit će se i napraviti više nego što se očekuje‘‘, rekao je Anik za MMA Junkie.

‘‘Poslao sam Conoru poruku nakon UFC-a 300 i rekao mu da je jedina stvar koja je veća od UFC-a 300, Conor protiv bilo koga. Najveća stvar koju mi možemo imati jest da Conor predvodi PPV priredbu‘‘, dodao je.

Objektivno gledano, u ovom trenutku to uistinu i zvuči previše ambiciozno. Međutim, ukoliko McGregor u sebi pronađe onog borca kakav je bio prije osam ili devet godina, ovakav scenarij svakako bi bio moguć. No, prvo trebamo vidjeti njegov povratak, ukoliko se on ikada dogodi. UFC obećava kraj godine, no, vidjet ćemo.

Linker
07. srpanj 2024 10:27