UFC

(VIDEO) Conor McGregor napustio zabavu zbog treninga: ‘Oni se zabavljaju, ja crpim snagu‘

Conor McGregor

 Isaac Brekken/Getty images/Profimedia
Izgleda da se poznati Irac oporavio i vratio treninzima punom parom

Conor McGregor je pokazao video u kojem tvrdi da je napustio noćno druženje s obitelji i obožavateljima kako bi odradio drugi trening tog dana. Ipak se njegov povratak u UFC sve više približava.

McGregor se trebao boriti protiv Michaela Chandlera na UFC-u 303 29. lipnja, ali je bio prisiljen odustati zbog slomljenog prsta na nozi.

Čini se da se sada vraća u formu. Jučer je objavio niz slika gdje se vidi kako ponovno sparira.

Vratio se treninzima dva puta dnevno što je pokazao u nedavno objavljenom i zatim obrisanom videozapisu na Instagramu.

U tom kratkom videu, McGregor šeta svojim luksuznim švicarskim hotelom pokazujući privatnu teretanu. Kratko se družio s obožavateljima, istovremeno naglašavajući da on trenira dok se drugi zabavljaju.

"Ono što oni ne vide", rekao je McGregor ulazeći u privatnu teretanu gdje je sjeo na spravu za veslanje. "Oni se zabavljaju, ja crpim snagu."

Zatim je izašao van kako bi pokazao istinitost svoje izjave.

"Shvatite svoje zdravlje ozbiljno ili ostanite bez njega, jel‘ tako?"

Potom je pozdravio obožavatelje i pozirao za selfije te pokazao svoj smještaj u luksuznom hotelu Montreux Palace u Švicarskoj.

"Imam posla", rekao je obožavateljima. "Zabava u mom vrtu, a gdje sam ja? Još uvijek ovdje, nakon radnog vremena. Drugi trening dana, nedjelja navečer... Trening se neće odraditi sam od sebe. Sretnu vam nedjelju."

Linker
07. rujan 2024 05:06