UFC

UFC-ov komentator ne vjeruje da će Paddy ikada pobijediti rangiranog borca: ‘Morao je završiti Fergusona‘

Paddy Pimblett vs. Tony Ferguson 

 Sean M. Haffey/Getty images/Profimedia
Paddy do sada uistinu nije pokazao nešto što bi nas uvjerilo da će biti konkurentan na samom vrhu kategorije, no treba mu dati priliku

Paddy Pimblett je borac koji je legendarnom Tonyju Fergusonu nanio čak sedmi poraz zaredom, no do njega ipak nije došao toliko lagano. Iako je legitimno pobijedio te s te strane uopće nije upitna pobjeda, ipak ga nije uspio završiti i tako sve uvjeriti da se ipak radi o borcu koji će u budućnosti konkurirati najboljima.

UFC-ov komentator Paul Felder također dijeli takvo stajalište. Prema njemu, Pimblett je te večeri jednostavno morao završiti Fegusona, te da ga njegove dosadašnje izvedbe nisu uvjerile da će bilo kada u budućnosti biti konkurentan unutar top 15 lake kategorije.

‘‘Može li Paddy pobijediti ikoga unutar top 15? Naravno da može, ovo je MMA i sve se može dogoditi. Ali da moram sjesti i kladiti se, te ukoliko moram predviđati; mislim da se to ipak neće dogoditi. Mučio se sa završavanjem Tonyja Ferugusona koji je izgledao najlošije u cijeloj karijeri‘‘, rekao je Felder u ‘‘Round-Up‘‘ podcastu.

‘‘Uspio je malo uzdrmati Tonyja, ali jednostavno ga je morao završiti. Ne želim mu oduzimati ništa, znalo se da će biti teško, čak i da pobijedi. Po medijima je govorio da će ga se kritizirati čak iako pobijedi, a kako ga nije uspio završiti, sada ćemo ga i kritizirati‘‘, dodao je Felder.

Paddy do sada uistinu nije pokazao nešto što bi nas uvjerilo da će biti konkurentan na samom vrhu kategorije, no treba mu dati priliku. U UFC-u još uvijek nije izgubio, te iako se nije ni borio s nekim velikim imenom lake kategorije na njegovom vrhuncu, valja pričekati da se to i dogodi.

Linker
22. travanj 2024 21:59