UFC

UFC-ov komentator stao u obranu McGregora: ‘Pametno je postupio, što ako mu taj mali prst bude stvarao probleme?‘

Conor McGregor i Joe Rogan

 Stacy Revere/Getty images/Profimedia
Iako će neki reći da ovo nije dovoljno teška ozljeda da se mora povući iz borbe, Conor uistinu nema povijest otkazivanja borbi

Dugo nismo znali koja je točna ozljeda zbog koje se Conor McGregor povukao iz borbe protiv Michaela Chandlera na UFC 303 priredbi, no proteklog se tjedna informacija ipak proširila unutar borilačke javnosti. Conor je zaradio prijelom malog prsta na nozi te je zbog toga otkazao meč, što se mnogima nije svidjelo.

Počeli su tako borci i fanovi prozivati Irca, govoriti mu da je samo tražio razlog da se povuče, odnosno, smatraju da ozljeda nije toliko ozbiljna da bi se zbog nje morao povući. Kako god, Joe Rogan se s tim ne slaže, te je podržao Conora u odluci da ipak ne nastupi.

‘‘Ukoliko ste tip koji udara nogama toliko je**no puno kao Conor McGregor, onda to jest problem. Također, to je ista noga koju je prethodno lomio, a čak je i u tu borbu ušao ozlijeđen. On nikada prije nije otkazao meč, ovo je prvi put da se povukao iz neke borbe. Mislim da je pametno odlučio‘‘, rekao je Rogan u svom JRE Fight Companion podcastu.

‘‘Mislim da ukoliko imate slomljen prst i tako ulazite u borbu, još pogotovo ukoliko ste u posljednju borbu ušli ozlijeđeni, mali prst može postati problem. Što ukoliko mu se opet dogodi da se ne može je**no kretati?‘‘, zapitao se na kraju.

Iako će neki reći da ovo nije dovoljno teška ozljeda da se mora povući iz borbe, Conor uistinu nema povijest otkazivanja borbi. Mnogi su ovo protumačili kao njegovu mirovinu, no, Conor je obećao da će se u kavez konačno vratiti u drugom dijelu ove godine.

Linker
27. lipanj 2024 10:25