UFC

Joe Rogan se prisjetio kada je spasio redara od Leona Edwardsa: ‘Napravit ćeš najveću grešku u svom životu‘

Leon Edwards i Joe Rogan

 UFC
Joe Rogan, Dave Chapelle i Leon Edwards su se odlučili zabaviti pa su izašli u noćni klub

Joe Rogan spasio je redara noćnog kluba od toga da ga UFC prvak velter kategorije, Leon ‘Rocky‘ Edwards, ne pretvori u kašu.

Tijekom nedavne epizode svog podcasta objavljene na YouTube kanalu JRE Clips, dugogodišnji UFC komentator prisjetio se incidenta iz 2021. godine kada je morao intervenirati i spriječiti izbacivača noćnog kluba da ne napravi "najveću pogrešku svog života‘‘. Tada prije tri godine, nakon što je ugostio ‘Rockyja‘ u svojoj emisiji, Rogan je izašao u klub s Edwardsom i poznatim komičarom, Daveom Chapelleom.

Kako se njihova večer približavala kraju, zaštitar je postao pretjerano agresivan prema Edwardsu, očito nesvjestan da pokušava izgurati jednog od najboljih boraca na svijetu.

Prepoznavši potencijalnu katastrofu koja se spremala, Rogan je intervenirao i obavijestio čuvara o pogrešci koju je bio spreman napraviti.

"Doveo sam Leona u emisiju", prisjetio se Rogan. "On i ja smo se družili, a zatim smo svi otišli u jedan klub. Bio je tamo neki tip, zaštitar, i vrijeđao je Leona Edwardsa. Bilo je to pred kraj večeri i ovaj tip je odlučio izbaciti sve ljude van. Iz nekog razloga, izdvojio je Leona i unio mu se u lice rekavši nešto poput: ‘Hej, čovječe, j****o sam ti rekao da je vrijeme za odlazak.‘ ‘‘

"I onda sam se ja umiješao i rekao: ‘Znam da si vjerojatno napravio neke velike greške u životu, ali upravo ćeš napraviti najveću.‘ Kažem mu: ‘To je jedan od najopasnijih ljudi na planetu i upravo ćeš napraviti jednu od najvećih grešaka u svom životu‘, a on kaže: ‘Žao mi je.‘ ", dodao je Rogan.

Linker
27. lipanj 2024 10:25