UFC

UFC-ov veteran smatra da je Jon Jones jedini čovjek koji Ngannoua može vratiti u MMA: ‘Bez uvrede Stipi!‘

Francis Ngannou i Jon Jones

 Frederic J. Brown/afp/profimedia, Louis Grasse/spp/Shutterstock Editorial/Profimedia
Nakon što se Dani suradnja s PRIDE-om ‘‘obila o glavu‘‘ prije kojih 15-ak godina, nikada više nismo gledali ništa slično

Više je od tjedan dana prošlo od fenomenalnog nastupa Francisa Ngannoua protiv Tysona Furyja, no reakcije još uvijek ne prestaju stizati. Svi se uglavnom slažu da si je ovim nastupom osigurao svijetlu budućnost u svijetu teškaškog boksa, a to je definitivno slučaj.

Čelnici PFL-a su tijekom prošloga tjedna priznali kako trenutno nemaju što ponuditi Ngannouu te da su mu ruke odriješene, odnosno, rekli su da nemaju teškaša koji bi im bio dovoljno zanimljiv. Matt Brown smatra kako je Jon Jones ionako jedini čovjek koji Ngannoua može vratiti u MMA:

‘‘Ako se nekako to uspije dogoditi, a neće, UFC bi u kopromociji mogao organizirati borbu između Francisa Ngannoua i Jona Jonesa. To je najveća borba koja se može organizirati u povijesti MMA-a, a ako to ikada namjeravaju učiniti, sada je vrijeme za to. Jon se sada očito mora oporaviti od ozljede, i bez uvrede Stipi, ja sam njegov ogromni fan, ali da sam ja Jon Jones, došao bih kod Dane i rekao da želim da se to organizira‘‘, rekao je Brown u ‘‘The Fighter vs. The Writer‘‘.

‘‘Nije da će ovo ubiti UFC, niti će PFL učiniti bilo kakvom konkurencijom. Ovo je najveća borba u povijesti MMA-a, ali ne mislim da će se dogoditi. UFC nas uvijek iznenadi, ali oni isto žele novac‘‘, dodao je.

Nažalost, šanse da UFC odluči ovo učiniti su ekstremno niske, a možda i nikakve. Nakon što se Dani suradnja s PRIDE-om ‘‘obila o glavu‘‘ prije kojih 15-ak godina, nikada više nismo gledali ništa slično.

Linker
30. travanj 2024 07:47