UFC

UFC-ova borkinja otkrila koliko je zaradila na OnlyFansu nakon borbe: ‘S tim novcem sam kupila novi auto!‘

 USA TODAY NETWORK/DDP USA/PROFIMEDIA Usa Today Network/ddp Usa/profimedia
‘Volim se tući i zato sam u UFC-u, ali najviše zarađujem na OnlyFansu‘

Ailín Pérez postala je viralna zbog svoje proslave nakon pobjede na subotnjoj UFC priredbi što joj je pomoglo na više frontova jer je zaradila na OnlyFans platformi.

U emisiji The MMA Hour u srijedu, Pérez je rekla da je sva "graha" oko njezina izgleda potaknula angažman na web stranici za kreatore sadržaja, što je u konačnici zasjenilo honorar koji je zaradila prošle subote.

"Od prošlog četvrtka do danas, to je bilo više od 30.000 dolara", rekla je putem prevoditelja.

To je najmanje 6000 dolara više nego što je Pérez rekla da je dobila za borbu u kojoj je slavila odlukom sudaca. Nekoliko borkinja govorilo je o prednostima zarađivanja od OnlyFansa. Veteranka UFC-a i BKFC-a Paige VanZant rekla je da je novac koji je zaradila od jednog dana na platformi premašio cijelu njezinu zaradu od borbi.

Perez, bivša amaterska plesačica, planira nastaviti graditi svoju prisutnost na platformi jer, kao i drugima, to pomaže financirati njezinu borilačku sportsku karijeru - i njezin život.

"Iskorištavam OnlyFans, jer tamo najviše zarađujem, uostalom, s ovim novcem sam si mogla kupiti auto. U UFC-u sam jer se volim boriti. Ovo je izazov koji sam sebi postavila u životu i borim se jer to volim, ali ja zarađujem novac koji imam na OnlyFansu."

Perez je istaknula da je njezina UFC zarada na sadašnjoj razini jer joj je to prvi ugovor i mora nastaviti pobjeđivati ​​da bi zaradila više. Ali u isto vrijeme, rekla je da joj novac nije primarna motivacija za borbu u oktogonu.

"Nadam se da ću dobiti novo produženje ugovora jer to je ono što zapravo želim. Sad još ne zarađujem toliko dobro, ali moram pobjeđivati pa će sve doći na svoje", zaključila je.

Linker
08. svibanj 2024 23:59