UFC

UFC-ova borkinja se ne osjeća najbolje nakon eventa u Brazilu, tvrdi da je nisu htjeli testirati na koronavirus!

 Bruno Riganti / AGIF / AFP
Zabrinjavajuću informaciju otkrila je UFC-ova borkinja Randa Markos koja je proteklog vikenda nastupila na UFC-ovom eventu u Brazilu.

UFC Fight Night 170 posljednja je priredba koju je najjača svjetska MMA promocija održala prije odluke o pauzi, odnosno o odgodi tri nadolazeća borilačka događaja. Event koji su predvodili Charles Oliveira i Kevin Lee na kraju se održao pred praznim tribinama, a sve s ciljem kako bi se smanjio rizik od zaraze koronavirusom.

Na toj istoj priredbi nastupila je i Kanađanka Randa Markos koju je jednoglasnom sudačkom odlukom porazila Amanda Ribas. Markos u ovom tekstu spominjemo jer se onda sama sinoć javila po dolasku u Kanadu te preko društvenih mreža otkrila kako se ne osjeća dobro.

Randa tvrdi da se ne osjeća najbolje, zabrinuta je zbog koronavirusa, a otkriva i da je nisu testirali...

"Upravo sam stigla doma. Svratila sam do centra gdje testiraju ljude na koronavirus i nisu me htjeli testirati. Dugački letovi s puno ljudi su iza mene, ne osjećam se sjajno i ovo nije za mene riskantno? Ok, čini se da ću dva tjedna ostati doma. Samo želim biti sigurna. Stvari se dosta razlikuju sada kad sam se vratila nego kad sam otišla. Vijesti se mijenjaju svakog sata", napisala je Markos na Twitteru i tako zabrinula mnoge s kojima je proteklih dana stupila u kontakt.

Linker
22. travanj 2024 21:21