UFC

UFC-ova prvakinja brani Jona Jonesa: 'Svi ga vrijeđaju, a ne znaju u kakvoj je situaciji'

Valentina Shevchenko i Jon Jones
 Screenshot/Youtube
Mnogi MMA borci posljednjih dana kritiziraju ili ismijavaju aktualnog UFC-ovog prvaka Jona Jonesa, koji je uhićen zbog vožnje u alkoholiziranom stanju i nemarnog rukovanja vatrenim oružjem.

Jonesa je policija privela u Albuquerqueu nakon dojave o pucnjavi. Prvak je zatečen za volanom svog automobila u vidno opijenom stanju, uz njega je pronađena otvorena boca pića, pištolj i čahura, a nije bio u stanju odraditi ni zadatke koje su mu policajci zadavali na licu mjesta.

Dok vijesti o uhićenju problematičnog prvaka zabavljaju fanove, a ostali borci kritiziraju Jonesa, u njegovu obranu stala je aktualna prvakinja muha kategorije Valentina Shevchenko.

"Tako tužno je vidjeti da je u današnjem svijetu važan samo hype. Mnogi ljudi sada vrijeđaju Jona Jonesa iako ne znaju njegovu pravu situaciju. Borili smo se na istim priredbama, vidjela sam kako je draga i plemenita osoba. Prolazi kroz teške trenutke, ali vratit će se još jači", poručila je UFC-ova prvakinja.

Shevchenko je do pojasa stigla, kao i Jones, u prosincu 2018. protiv Joanne Jedrzejczyk, a od tada ga je tri puta uspješno branila.

Linker
19. svibanj 2024 14:29