UFC

UFC-ovka opisala kako je na ulicama Las Vegasa nakon UFC-a 246 dobila - šaku u glavu!

 Screenshot (Instagram)
Već smo pisali o incidentu u kojem je sudjelovala UFC-ova borkinja i "contenderica" u slamka kategoriji Felice Herrig 18. siječnja nakon UFC-a 246 u Las Vegasu. Borkinja je sama, putem službenog Instagrama, otkrila da je bila napadnuta i udarena, a pritom je objavila fotografiju s krvavim nosom.

Dodatni detalji nisu bili poznati sve do njezinog gostovanja u emisiji MMAJunkie Radio, gdje je objasnila što se točno dogodilo. Dojam je da je napadačica dobro prošla jer očito nije bila svjesna s kime se krenula obračunati.

"Da, to je bilo jako čudno. To je zapravo bio početak tog puta u Vegas i nije bila moja krivica. Mislim da su ljudi u Vegasu pomalo ludi. Ta žena je zaustavila čitav promet da bi s poda podignula jednu kovanicu. I ja sam joj prigovorila radi toga", otkriva Herrig i dodaje da je nakon toga nastavila svojim putem.


"Tri minute kasnije sam vidjela nekoga da stoji iza mene. I taj netko mi govori - kovanica se okrenula na 'glavu'. Ja sam joj odgovorila da me nije briga."

Navodno je žena bila vrlo uporna, nastavila je pratiti UFC borkinju sve dok se nisu suočile oči u oči kada su stvari otišle malo predaleko. Na pitanje "Što planira učiniti radi toga što je ova prati?", Herrig je navodno odgovorila "ništa ukoliko ti nešto ne učiniš prva".

"Ako me udariš, branit ću se! I ona me udarila. Morala sam se braniti i udarila sam ju stvarno jako!", zaključila je 35-godišnja borkinja.

Herrig je na Instagramu objavila fotografiju s krvavim nosom, što znači da je i ona dobila solidan udarac. U razgovoru je naglasila da se i dalje oporavlja od operacije ligamenata koljena i da je bila svjesna kako se ne može potući za stvarno da ne bi obnovila ozljedu.

35-godišnja Amerikanka inače je UFC-ova borkinja iz slamka kategorije. Tijekom dosadašnje karijere ostvarila je 14 pobjeda i osam poraza, od čega dva stižu iz njenih posljednjih nastupa (Kowalkiewicz i Waterson).

Herrig se po prvi puta nakon listopada 2018. u akciju trebala vratiti prošlog lipnja borbom protiv Xiaonan Yan, ali je taj meč morala otkazati zbog ozljede prednjeg križnog ligamenta.

Linker
20. svibanj 2024 02:54