UFC

UFC raskinuo suradnju s još četiri borca? Jedan je slučaj posebno 'neobičan'

Justin Ledet i Aleksandar Rakić
 Screenshot (YouTube, UFC)
Među otpisanima je i borac koji je gubio od Aleksandra Rakića i Alekse Čamura

Nedugo nakon što se pojavila vijest da Yoel Romero više nije član UFC-a, najpoznatija MMA promocija navodno je otpustila još četiri borca.

Prema informacijama do kojih je stigao MMA Junkie, Dana White i društvo ovih su dana otpisali i Collina Huckbodyja, Justina Ledeta, Bevona Lewisa te Colea Smitha.

Ledet (9-4, 1 nc) pod okriljem UFC-a upisao je sedam nastupa. Nakon pobjede u prva tri, 32-godišnji Amerikanac upao je u crnu seriju od četiri poraza od koja su mu dva nanijeli Aleksandar Rakić i Aleksa Čamur.

Lewisu (7-3) je izgleda presudio poraz od Trevina Gilesa iz studenog ove godine. U četiri nastupa na najvećoj MMA pozornici, Bevon je upisao samo jednu pobjedu i to onu protiv Dequana Townsenda.

Smith (7-2) je u UFC stigao kao neporaženi borac sa šest pobjeda u nizu. 31-godišnji Kanađanin dobro je otvorio novo poglavlje svoje karijere, ali je onda upisao dva poraza (Miles Johns i Hunter Azure).

Raskid suradnje s Huckbodyjem (8-2) mnoge je vjerojatno i najviše iznenadio. Ovaj borac iz srednje kategorije trebao je tek debitirati za UFC nakon što je svoju priliku izborio preko Dana White's Contender Seriesa, ali je tu izgleda došlo do nekakve neočekivane promjene u planovima...

MMA Junkie je Huckbodyjev slučaj opisao kao možda i jedan od "najneobičnijih", barem kada pričamo o raskidima suradnje s UFC-om.

Linker
25. travanj 2024 11:20