UFC

UFC seli u veliku dvoranu na Yas otoku i vraća publiku, UFC 257 ulaznice su za tren planule

Dustin Poirier
 screenshot/Instagram
Nadolazeće tri UFC priredbe održat će se uz prisustvo publike u Etihad Areni na Fight Islandu

Već ranije je najavljeno kako bi se UFC pri svom trećem posjetu Fight Islandu trebao preseliti iz Flash Foruma u Etihad Arenu. Flash Forum je prilagođena dvorana koju su sami izgradili usred Fight Island kompleksa te u kojoj su se nalaze improvizirane svlačionice, ali i sve potrebno za produkciju i provedbu priredbi uz najbolje moguće uvjete. Sad istu napuštaju radi odlaska u spektakularnu Etihad Arena dvoranu. A sad je postalo službeno kako će u njoj naći i publika.

Riječ je o tek dovršenoj dvorani čija je izgradnja započela krajem 2019. godine te bi da nije bilo pandemija bila dovršena puno ranije. Njen maksimalni kapacitet je 18 tisuća gledatelja, no prve tri ovogodišnje UFC priredbe pratit će umanjeni broj, odnosno sve će biti prilagođeno epidemiološkim mjerama. Točan broj gledatelja koji će biti prisutni nije naveden.

Ono što je sigurno je kako su ulaznice za UFC 257 priredbu, koju će 23. siječnja predvodi Conor McGregor i Dustin Poirier - rasprodane. Tako se barem može zaključiti posjetom službenoj web stranici dvorane, gdje također možemo vidjeti kako su ulaznice za druge dvije priredbe i dalje raspoložive.

Najjeftinije ulaznice za UFC 257 koštale su 216 dolara, a one najskuplje 1360. Za druge dvije priredbe, koje će se održati 16. i 20. siječnja, najjeftiniju ulaznicu moguće je dobiti po cijeni od 162 dolara.

Za sada ne možemo znati koliki će kapacitet tribina biti popunjen, no svakako je sjajno znati kako će UFC borci po prvi put nakon ožujka prošle godine imati priliku osjetiti zvuk s tribina. Vjerujemo da će prisutni fanovi znati priuštiti onaj osjećaj koji im je sigurno svima nedostajao.

Linker
18. travanj 2024 15:29