UFC

UFC-u procurile informacije o ugovorenim borbama? Miočić i Jones borit će se ranije od očekivanog?

Stipe MIočić i Jon Jones

 Screenshot (youtube, Ufc)
Programi predviđeni za UFC 276 i UFC 277 event postali su dostupni javnosti

Svi MMA fanovi očekuju jako ljeto od strane UFC-a i pregršt odličnih mečeva koje potencijalno mogu ugovoriti. Trenutno nije puno toga poznato, a nameću se brojna pitanja i iščekivanja oko borbi u kojima će nastupiti Khamzat Chimaev, Jon Jones, Stipe Miočić, a možda i Conor McGregor.

Čini se kako su iz UFC-a, točnije preko Dane White i ''The Pivot Podcasta'' procurile brojne zanimljive informacije što se tiče mečeva koji nas čekaju u narednom periodu. Naime, White je gostovao u spomenutom podcastu, a snimanje je odrađeno unutar prostorije u kojoj su ploče na kojima su posloženi mečevi koje planiraju održati na sljedećim eventima.

Jed I. Goodman tako je napravio ''screenshot'' nekoliko kadrova na kojima je uočio niz zanimljivih mečeva na kojima UFC navodno radi ili su možda već ugovoreni. Prije svega, ističe se obračun Jona Jonesa i Stipe Miočića. Iako je ''Bones'' proteklog tjedna istaknuo kako je Miočić zatražio da se meč održi u devetom mjesecu, prema informacija s ploče, Jones i Miočić borit će se na UFC 277 priredbi koja je planirana za 30. srpnja (sedmi mjesec).

U sklopu iste priredbe, Derrick Lewis trebao bi se obračunati protiv Sergeija Pavlovicha, a Magomed Ankalaev protiv Anthonyja Smitha.

Jako zanimljivo izgleda program i za UFC 276 priredbu koja će se održati 2. srpnja. Israel Adesanya i Jared Cannonier trebali bi predvoditi event borbom za pojas u srednjoj kategoriji, a Khamzat Chimaev navodno će se boriti protiv Natea Diaza. Radi se o pomalo nelogičnom potezu s obzirom da je White ranije najavljivao kako Chimaeva čeka meč s Colbyjem Covingtonom. Ipak, Colby je trenutno u sudskom procesu protiv Jorgea Masvidala koji ga je napao na ulicama Miamija, a Chimaev bi mogao odraditi meč protiv nerangiranog Diaza.

Sean Strickland i Alex Pereira također bi se trebali boriti na toj priredbi, dok će Miesha Tate snage odmjeriti s Lauren Murphy. Sean O'Malley i Pedro Munhoz također su par koji čine program UFC 276 priredbe izrazito zanimljivim. Robbie Lawler i Bryan Barberena trebali bi se boriti na preliminarnom dijelu priredbe.

Sve ovo treba uzeti s rezervom, jer nameće se pitanje je li White uistinu tako naivan da otkrije sve te informacije na taj način. Možda neki od ovih mečeva uistinu jesu u planu ili čak ugovoreni, ali lako je moguće da su neka imena nasumično posložena kako bi nas zavarali. Sve ćemo saznati u narednom periodu koji je pred nama.

Linker
23. travanj 2024 14:40