UFC

UFC ugovorio odličan okršaj u poluteškoj kategoriji! Spanna nakon velike pobjede čeka Krylov

Krylov i Spann

 Mma Junkie
Obojica su zaredali po dvije pobjede

Nakon samo dva tjedna i velike pobjede nad Dominickom Reyesom, Ryan Spann saznao je ime sljedećeg protivnika. Radi se o Nikiti Krylovu, a kako za sada stvari stoje, predvodit će Fight Night 25. veljače (drugi mjesec) iduće godine.

Imao je Krylov uspone i padove u svojoj UFC karijeri, no u zadnja dva nastupa upisao je i dvije važne pobjede. Prvo je u prvoj rundi nokautirao legendarnog Alexandera Gustafssona na UFC-ovoj priredbi u Londonu, a zatim je prije točno mjesec dana pobijedio Volkana Oezdemira jednoglasnom sudačkom odlukom.

Što se tiče Spanna, kako smo već i spomenuli prije dva tjedna je u prvoj rundi nokautirao Dominicka Reyesa. Prvo ga je pogodio zadnjim direktom i potom krošeom što je bilo dovoljno da Reyes padne. Prije toga je ‘‘submissionom‘‘ pobijedio Iona Cutelabu, ali je i gubio od Anthonyja Smitha i Johnnyja Walkera.

Što se same priredbe tiče, za sada još uvijek nema drugih zanimljivih dogovorenih borbi. Bivši protivnik Paddyja Pimbletta, Jordan Leavitt bori se protiv Victora Martineza, a Spann i Krylov će predvoditi ovu priredbu.

Linker
25. travanj 2024 06:15