UFC

UFC uistinu ne štedi Dana Hookera! ‘Tarantula‘ ga čeka za malo više od mjesec dana

 Dan Hooker 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Turnera će domaći danovi pamtiti po tome što je Urošu Mediću nanio jedini poraz u karijeri, a radi se o jako ozbiljnom borcu

Mnogi borci će reći onu poznatu kako ne biraju protivnike nego se bore sa svima, no uistinu mali broj je takvih. Jedan od tih boraca koji ne biraju protivnike u pravom smislu riječi je definitivno Dan Hooker, koji je sada opet prihvatio jedan jako težak meč.

Iako je slavio u trenutno posljednjem nastupu, ukoliko pogledate Hookerovu Sherdog stranicu vidjet ćete koja su to imena pri samom vrhu. Arnold Allen, Islam Makhachev, Micheal Chandler, Dustin Poirier, Paul Felder, Al Iaquinta… Samo su neki od posljednjih Hookereovih nastupa. Sada ga čeka novi težak meč, a borit će se protiv Jalina Turnera na UFC 285 priredbi.

Jalin Turner je borac koji je trenutno u nizu od pet pobjeda u UFC-u, a domaća publika će ga zapamtiti po tome što je Urošu Mediću nanio jedini poraz u karijeri. U UFC je došao preko DWCS-a 2018. godine, a u debiju se borio protiv odličnog Vicentea Luquea. U tom meču je nokautiran, no radi se o ozbiljnom borcu koji je u ovih pet pobjeda do svake došao prekidom.

‘‘Borim se protiv Jalina Turnera. To je to! Top 10. Prije par mjeseci sam popio nekoliko piva s njim. Slijedi razapinjanje po Twitteru, kao što to i inače bude. Mislim da sam ranije rekao da je on odbio borbu, no javio mi se i rekao da nije. Onda sam mu rekao da ćemo se dobro zabaviti‘‘, rekao je Hooker za The Mac Life.

Hooker je inače početkom prošle godine imao kratki izlet u perolaku kategoriju gdje su mu odmah dali Arnolda Allena koji ga je završio, a samo meč prije toga se borio protiv Islama Makhacheva. On uistinu ne bira.

Linker
18. travanj 2024 20:18